Hele Danmarks Familieklub starter et fællesskab i Korsør

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Korsor.News – Det er gratis at deltage i Hele Danmarks Familieklub i Korsør, hvor familier mødes i tre timer hver 14. dag for at spise, hygge sig og danne venskaber.

Det populære måltidsfællesskab “Hele Danmarks Familieklub” søger frivillige og familier til familieklubben i Korsør.

Her kan lokale familier mødes og deltage i fælles aktiviteter og måltider, der er planlagt af et team af lokale frivillige. Familieklubben mødes første gang tirsdag den 9. november kl. 16.30-19.00, hvor alle er velkomne. Tilmeldingen er nu åben for interesserede frivillige og familier.

Ideen er enkel: Ingen børnefamilie skal stå alene. Det er gratis at deltage i Hele Danmarks Familieklub, hvor familierne mødes i tre timer hver 14. dag for at spise, hygge sig og danne venskaber. Børnefamilier i Korsør kan se frem til et måltidsfællesskab som nyt samlingspunkt i byen. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Åbent hus i familieklubben tirsdag eftermiddag

Tirsdag den 9. november fra kl. 16.30 til kl. 19.00 kan børnefamilier i Korsør opleve en familieklub, når de frivillige slår dørene op til åbent hus.

Her kan interesserede møde de frivillige og andre børnefamilier i Korsør. I bedste familieklub-stil bliver der budt på leg, hygge, snak og hjemmelavede mad.

Af hensyn til indkøb til dagen bedes alle tilmelde sig åbent hus hos Christina Hartlev på e-mail chv@kfumsoc.dk eller telefon 2937 5488.

Skab nye relationer til andre børnefamilier i Korsør

Det frivillige team er allerede i fuld gang med at planlægge, hvad der skal ske i familieklubben i Korsør, og de ser frem til at komme i gang:

»Jeg nyder at være frivillig i familieklubben og gøre en forskel for børnefamilier. Det giver bare mening. Det er en god måde at møde nye mennesker på og selv være en del af et fællesskab. Jeg går også selv hjem med et smil på læben og ny energi,« fortæller Ulla Olsen, der er frivillig leder i familieklubben.

»Her er plads til små og store, sjov, leg og grin – vi tager det hele med et smil. Kom som I er, det er guld værd,« siger Mette.

Familieklubben holder til i Kulturhuset på Skolegade 1 i Korsør. Familieklubben mødes hver anden tirsdag kl. 16.30-19.00.

Hele Danmarks Familieklub er et civilt samfundsprojekt af KFUM’s Sociale Arbejde i samarbejde med FDF og KFUM Spejderne med støtte fra den A.P. Møllerske Støttefond. Formålet med Hele Danmarks Familieklub er at styrke børnefamilier ved at skabe fællesskaber omkring samtale, aktiviteter og leg – alt det, der kan være svært at få tid til i en travl hverdag med madpakker, logistik og en fuld vasketøjskurv.

Øverst: Pressefoto. (Foto: KFUM’s Sociale Arbejde). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.