Forsvundne Niklas Heramb på Interpols liste

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – Niklas Heramb fra Korsør, som har været efterlyst siden den 28. september 2018, fremgår nu af Interpols offentlige lister over forsvundne og efterlyste danskere.

Niklas Heramb fra Korsør forsvandt den 28. september 2018 omkring Storebæltsbroen på Halsskov.

Det er den samme dag, hvor politiet blandt andet lukkede Storebæltsbroen i en landsdækkende politiaktion i forbindelse med mistanke om terror, attentat eller bortførelse. Disse sager har intet med hinanden at gøre.

Læs også: Storebæltsbroen og Øresundsbroen er lukket.

Motoren var i gang, og der kom musik fra bilradioen

Niklas Heramb blev sidst set på Storebæltsbroen, hvor han parkerede en lånt bil. Motoren var i gang, og der kom musik fra bilradioen, men Niklas Heramb var forsvundet. Senere blev hans ene sko fundet på stranden i Korsør.

»Vores efterforskning har ikke tilvejebragt, hvad der er sket, men vi har mistanke om, at han er faldet i vandet,« siger Tom Stysiek fra lokalpolitiet i Slagelse til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Niklas Heramb. Foto: Interpol.

Niklas Heramb efterlod en lånt grå Passat 3Bg

Facebook-gruppen “Forsvundne personer!” udsendte en pressemeddelelse den 8. oktober 2018, hvor de blandt andet nævnte den lånte bil. Der var tale om en grå Passat 3Bg.

Gruppens første opslag om Niklas Heramb var den 3. oktober 2018. Dette opslag bliver løbende opdateret, og du kan læse det her.

Niklas Heramb er født den 25. januar 1992 på Halsskov, og han er 1,91 centimeter høj. Kontakt politiet på telefon 1-1-4, hvis du ved eller tror noget.

Øverst: Niklas Heramb. (Grafik og pressefoto: Facebook-gruppen “Forsvundne personer!“).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.