Emilie Meng-sagen: Vidne har set mand med “tung genstand”

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 7 år siden.

Den 17-årige Emilie Meng forsvandt i Korsør d. 10. juli 2016 og blev fundet dræbt juleaftensdag 2016. Nu har et vidne henvendt sig til politiet og fortalt, at hun d. 10. juli 2016 så “en mindre eller mellemstor lys bil, som var parkeret og havde bagklappen åben. Ved siden af bilen stod en mand, og det så ud, som om han løftede på en tung genstand.”

Tidligere på året offentliggjorde Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi billeder af et køretøj. Det drejede sig om en lys eller måske ligefrem hvid bil af mærket Hyundai i30. Det kan knyttes til togstationen i Korsør på det tidspunkt, hvor Emilie Meng forsvandt sidste år. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

“Hun (vidnet) har gået med de oplysninger i et stykke tid, og har så valgt at henvende sig til politiet efter, at vi bragte efterlysningen af den hvide bil på Korsør Station,” oplyser efterforskningsleder og vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Søren Ravn. Det skriver TV 2.

Vidnet kørte bag en traktor på Vestre Ringvej, og der var også en anden bil bag ved traktoren. Derfor beder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi nu om hjælp fra alle, der har været i nærheden af nedkørslen ved Vestre Ringvej til Regnemarks Bakke i Borup mellem kl. 7.00 og 9.00 søndag d. 10. juli 2016.

Der er ligegyldigt, om man har set noget vigtigt eller ej. Eventuelle vidner kan kontakte kommunikationsafdelingen på telefon 41 32 83 25.

Foto: Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *