Byrådsmedlem udsat for trusler og hærværk

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – »Pas på dig selv Ebbe,« råbte en gruppe unge efter byrådsmedlem og formand for BoligKorsør, som blandt andet administrerer Motalavej på Halsskov.

Byrådsmedlem for Venstre i Slagelse Kommune og formand for BoligKorsør Ebbe Jens Ahlgren blev udsat for trusler, mens hans bil blev udsat for hærværk, da han ville købe en buket blomster til sin kræftsyge kone.

Unge af anden etnisk herkomst råbte ad ham

»I dag var jeg på tankstationen Cirkle K på Tårnborgvej, hvor jeg havde købt en buket blomster til min hustru, der havde været til behandling på Rigshospitalet,« skriver Ebbe Jens Ahlgren på Facebook og fortsætter:

»På vej ud af forretningen blev jeg antastet af tre mandspersoner af anden etnisk herkomst, og da jeg gik forbi dem på vej mod min bil, der lød det bagfra: “Pas på dig selv Ebbe”.«

Men det var ikke gode venner af Ebbe Jens Ahlgren, og det var heller ikke folk, som havde sympati med hustruens sygdom, som havde råbt ad ham.

Derfor tog han også et billede af deres bil og af nummerpladen, men det var de ikke helt tilfredse med.

»Dette fik en person, der sad på bagsædet i bilen, til at råbe efter mig, at jeg skulle aflevere, men jeg satte mig ind i bilen og låste døren indefra,« skriver Ebbe Jens Ahlgren videre og fortsætter:

»Herefter kravlede han ud af sideruden og begyndte at true mig, men da jeg kørte løb hen op langs siden og sparkede til forreste skærm på min nye bil.«

Får ham ikke til at ændre sin nultolerancepolitik

Ebbe Jens Ahlgren kørte herefter hen til BoligKorsør, hvor han ringede til politiet for at anmelde både trussel og hærværk.

»Jeg finder mig ikke i, at jeg ikke kan færdes i byen uden at blive truet og generet,« slår byrådsmedlemmet fast og fortsætter:

»Muligt man ikke er enig med mig i BoligKorsørs nultolerancepolitik, men så er det bare sådan, det er. Dette her får ikke mig til at ændre politik på dette område.«

Ebbe Jens Ahlgren er netop kendt for at køre en nultolerancepolitik på blandt andet Motalavej på Halsskov, hvor flere familier er sat ud af deres lejlighed i forbindelse med alvorlig kriminalitet.

Strafferammen kan være bøde og op til to års fængsel

Hændelsen fandt sted i går tirsdag den 22. oktober kl. 15.24 på tankstationen Cirkle K på Tårnborgvej på Halsskov i Korsør.

Drengen på bagsædet af bilen, som hoppede ud for at true Ebbe Jens Ahlgren og sparke til hans bil, beskrives som en spinkel dreng på 15-16 år. Han var iført gråt joggingtøj.

Jens Jedig Christiansen, der er politikommissær hos Slagelse Lokalpoliti, bekræfter overfor Sjællandske, at politiet efterforsker en sag om trusler og hærværk.

Politikommissæren fortæller samtidig, at strafferammen kan være bøde og op til to års fængsel.

Øverst: Ebbe Jens Ahlgren. (Foto: Slagelse Kommune). RK/note/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.