Boligudlejningsejendomme tæt på havnen er solgt

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Korsor.News – »Vi er rigtig glade for vores investering i ejendommene på Tårnborgvej i Korsør. Boligerne lever op til moderne standarder, er pænt istandsatte og taler lige ind i vores ønsker,« lyder det fra ejendomsselskabet.

Nyrenoverede boligudlejningsejendomme tæt på havnen på Halsskov i Korsør er netop blevet solgt til Ejendomsselskabet Christian den 4 P/S.

Selskabet har købt de velholdte og fuldt udlejede ejendomme på Tårnborgvej i Korsør som et led i en udvidelse af ejendomsporteføljen.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af de fire ejendomme med et samlet etageareal på 1.523 m2 og et samlet grundareal på 1.512 m2. Det oplyser EDC Erhverv i en pressemeddelelse.

Vandkantsdanmark er stadig meget interessant

Ejendomsselskabet Christian den 4 har udover de nyerhvervede ejendomme på Tårnborgvej 6, 8, 10 og 12 i Korsør, investeret i ejendomme i Kalundborg, og har indtil videre samlet 32 lejemål i Danmark og er på udkig efter flere.

Casper Abel, der er medstifter af og direktør for Ejendomsselskabet Christian den 4, har stor erfaring med ejendomshandel i København og Næstved, og han glæder sig over investeringen.

»Vi er rigtig glade for vores investering i ejendommene på Tårnborgvej i Korsør. Boligerne lever op til moderne standarder, er pænt istandsatte og taler lige ind i vores ønsker. Vi har været i de fleste af boligerne og vil selvfølgelig sikre os, at der ikke mangler at blive udbedret noget. Vi kan konstatere, at alle m2 er udnyttet rigtig godt, hvilket har stor betydning for os, da vi ikke ønsker store boliger, hvor de sidste m2 er svære at udleje eller er dårligt udnyttet,« siger Casper Abel og fortsætter:

»Vi føler, at vi har gjort en god investering. Vandkantsdanmark er stadig meget interessant og giver god mening for os. Boligudlejningsejendommene er som sagt i flot stand og har i øvrigt gennemgået en byfornyelse i 1996 og 1998 med tilhørende præmiering af bevaringsforeningen. Derfor er der heller ikke nogen utilsigtede overraskelser, hvilket er betryggende.«

Var først interesseret i en anden ejendom i kommunen

De attraktive boligudlejningsejendomme på Tårnborgvej i Korsør er 2-3-værelses lejligheder. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene og Ringkjøbing Landbobank har stået for finansiering.

»Vi har oplevet et rigtig godt samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech og Ringkjøbing Landbobank, der med stor fleksibilitet og professionalisme har været en effektiv sparringspartner i hele forløbet. I første omgang var vi interesserede i en anden ejendom i Slagelse Kommune, men fik efterfølgende anbefalet dem på Tårnborgvej i Korsør af Morten Hansen fra EDC Erhverv. De matchede vores interesser, og da vi senere også fik Sven Lyse fra EDC Erhverv med indover, blev det klart, at det var et samarbejde, vi ville se til ende,« fortæller Casper Abel.

Forventer en stigning af indbyggertallet frem mod 2045

Korsør er den næststørste by i Slagelse Kommune med næsten 15.000 indbyggere, og den er kendt for at være en maritim købstad, der huserer blandt andet Søfartsstyrelsen og Flådestationen.

»Det er en efterhånden færdigsleben diamant, der ligger på Tårnborgvej, tæt på havnen og ikke langt fra Storebæltsbroen, som troner op over himlen fra alle udsigtspunkter. Ligesom mange andre boliger i Korsør er der vandudsigt fra ejendommene og motorvejen er meget tæt på. Desuden er ejendommene tæt beliggende ved Korsør midtby, hvilket også gør dem attraktive. Kommunen er i rivende udvikling og en stor stigning i indbyggere forventes frem mod 2045. Derfor er Slagelse også en kommune med et stort behov for flere boliger og erhvervslokaler,« siger Morten Hansen, der er partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Øverst: Genrefoto. (Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech Slagelse). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.