33-årig mand dømt for røveri i privat hjem

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Korsor.News – Røveren truede sit offer til at overføre et større beløb og udlevere et værdifuldt ur.

Retten i Næstved afsagde i dag dom i en sag mod en 33-årig mand, som blandt andet var tiltalt at have begået et røveri mod en anden mand i dennes hjem i Korsør for i maj 2022. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Røver og offer kendte hinanden forud for røveriet

Ved røveriet blev offeret truet med en kniv til at overføre et større beløb fra sin konto samt til at udlevere sit ur, der havde en større værdi. Den tiltalte og den forurettede kendte hinanden forud for røveriet.

Ud over røveriforholdet var den 33-årige tiltalt for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, knivloven, hærværk og trusler.

Den tiltalte blev fundet skyldig i samtlige forhold og idømt 2 års fængsel samt en advarsel om udvisning. Den domfældte har modtaget dommen og er fortsat varetægtsfængslet.

»Jeg er meget tilfreds med, at retten har fundet den tiltalte skyldig i alle de rejste tiltaler,« siger anklager Tina Susanne Nielsen, og tilføjer:

»Den type kriminalitet, vi har at gøre med her, er meget grov, og selvom de involverede i røveriforholdet kendte hinanden på forhånd, er den utryghedsskabende. Og jeg synes, at dommen sender et signal om, at den slags kriminalitet ikke tolereres.«

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/pele.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.