Ny forpagter af Bildsø Camping

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Slagelse.News – »Vi ser frem til samarbejdet med de nye forpagtere, Ronni og Lene. De har en spændende vision for udviklingen af Bildsø Camping med fokus på både seniorer, voksne og børnefamilier. Samtidig vil vi gerne benytte lejligheden til at takke for samarbejdet med de tidligere forpagtere,« lyder der fra Kommunale Ejendomme i Slagelse Kommune.

Forpagtningen af Bildsø Camping var i udbud i efteråret 2022, og de nye forpagtere er nu fundet. Forpagterne overtager campingpladsen 1. marts 2023. Det skriver Slagelse Kommune i en pressemeddelelse.

Leder af svømmehallerne i Slagelse Kommune

Bildsø Camping var i udbud i 35 dage, og ansøgningerne blev vurderet på baggrund af et pointsystem, som var oplistet i udbudsmaterialet. Den ansøger, der nåede det højeste antal point blev indstillet som forpagter af campingpladsen.

Det nye forpagterpar er Ronni Mindelund, der til daglig er leder af svømmehallerne i Slagelse Kommune. Han har sammen med sin kone Lene, som er lærer, budt ind på forpagtningen af Bildsø Campingplads, hvor det bliver Lene, der tager sig af den daglige drift.

Parret overtager campingpladsen den 1. marts

Fastliggerne skal ikke skal være ude den 31. december, men er velkomne til at have deres campingvogne stående frem til 1. marts 2023, hvor de så skal lave nye aftaler med de nye forpagtere.

»Vi ser frem til samarbejdet med de nye forpagtere, Ronni og Lene. De har en spændende vision for udviklingen af Bildsø Camping med fokus på både seniorer, voksne og børnefamilier. Samtidig vil vi gerne benytte lejligheden til at takke for samarbejdet med de tidligere forpagtere,« siger Rune Overlade, der er chef for Kommunale Ejendomme i Slagelse Kommune.

Nye aktiviteter med fokus på naturen og skoven

Ronni og Lene vandt udbuddet især pga. deres vision for området og deres forretningsplan.

»Lene og jeg kender selv til campinglivet og glæder os til det fremtidige samarbejde og til at lære de nye mennesker at kende. Til at starte med betyder det ikke den store omvæltning på Bildsø Camping. Men vi har tænkt os at udvide konceptet, så man kan komme og få en fed naturoplevelse, hvor vi selvfølgelig respekterer naturen og skoven,« fortæller den kommer forpagter af Bildsø Camping.

Parrets vision lyder på, at Bildsø Camping skal være et sted, hvor seniorer har lyst til at komme med eller uden deres børnebørn, og den aktive person skal også synes, det er et skønt sted at være, fordi der er gode muligheder for at være aktiv i naturen. Som voksen vil man få mulighed for at leje padleboard, og der vil også væres fokus på alle de aktivitetsmuligheder, der er i naturen, såsom havsvømning og en løbetur i skoven. Derudover er der planer om flere legemuligheder for børn.

I udkanten af en fredet skov tæt på Bildsø strand

Campingpladsen ligger i udkanten af en fredet skov med en sti ned til Bildsø strand. Beliggenheden lige ved skoven gør også, at der ikke er mulighed for at udvide med flere pladser. Campingpladsen er på 19.200 kvadratmeter og er godkendt til 105 enheder.

Derudover er der også toiletter, campinghytter, bålplads, fælleshytte, en hoppepude, et shelter og ikke mindst en kiosk. Pladsen kan anvendes af campingvogne, autocampere og teltvogne. Efter en gåtur på små 10 minutter ligger badestranden med flot udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Slagelse Kommune). PM/pele.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.