Positiv og underholdende morgenvækning på telefonen

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

TV-værtinden Cecilie Frøkjær og satirekunstneren Martin Høgsted, der begge er opvokset i Slagelse, støtter op om Danmarks Indsamling med morgenvækning i en praktisk app til telefon og tablet.

En stor gruppe kendte danskere er gået sammen om at støtte op om Danmarks Indsamlingen gennem positiv og underholdende morgenvækning i en app til smartphones og tablets. Det er blandt andet TV-værtinden Cecilie Frøkjær og satirekomikeren Martin Høgsted, der begge er har rødder i Slagelse.

Cecilie Frøkjær og Martin Høgsted får hjælp fra blandt andre Margrethe Vestager, Bodil Jørgensen, Rasmus Brohave, Rune Klan, Thure Lindhart og Rytteriet til at støtte en god sag og samtidig komme godt ud af sengen om morgenen.

“Millioner af børn har hverken tag over hovedet eller nok at spise. Indsatsen for at ændre dette må vi aldrig opgive. Derfor støtter jeg Danmarks Indsamling,” siger konkurrencekommissær Margrethe Vestager.

Brugerne kan donere et valgfrit beløb til Danmarks Indsamling direkte fra appen for at få fuld adgang til de kendtes wakies med sjove indslag, der bringer smilet frem hos selv de mest morgentrætte.

Download WakieWakie som app til din smartphones

WakieWakie er en danskudviklet app, der giver brugerne en bedre start på dagen ved at kombinere vækkeur og podcastafspiller. Dermed kan brugerne sammensætte lige den kombination af såkaldte wakies, som de gerne vil vækkes af. Det kan være musik, nyheder, satire og meget mere.

I forbindelse med Danmarks Indsamling 2018, der løber frem til den 3. februar, har WakieWakie lanceret denne særlige indsamlingskanal. Her vil tv- og radioværter, komikere, musikere, skuespillere, kunstnere og YouTubere være klar til at vække de søvndrukne danskere i den gode sags tjeneste.

Download WakieWakie til din telefon eller tablet:

Vi skal gå hånd i hånd 👫

De her to er lige til at kramme. Og de krammer flittigt tilbage i dit vækkeur hele ugen 🤗⏰
Keld & Hilda sammen med WakieWakie for Danmarks Indsamling

Opslået af WakieWakie på 31. januar 2018

Øverst: Martin Høgsted. Foto: WakieWakie.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.