Nyt medlemssystem til kommunens foreningsliv

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 9 måneder siden.

Slagelse.News – »Det skal være nemt at være frivillig i foreningerne, så tiden kan bruges på aktiviteter og ikke på administrativt bøvl,« lyder det fra Kultur- og Fritidsudvalget.

Kultur- og Fritidsudvalget har netop afsat 50.000 kroner til et opstartsgebyr, så op til 50 foreninger i Slagelse Kommune kan overgå til nyt medlemssystem. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Smidigt håndtering af bookinger og tilskud

Tidligere på året startede Fritidsafdelingen et nyt tilskuds- og bookingsystem, som nemmere og mere smidigt kan håndtere bookinger og tilskudsudbetalinger.

Kultur- og Fritidsudvalget har netop afsat 50.000 kroner, som dækker opstartsgebyret, så op til 50 foreninger også kan overgå til det nye medlemssystem, så de får et godt onlinesystem til at hjælpe med de administrative opgaver.

I Kultur- og Fritidsafdelingens tilskuds- og bookingsystem Winkas kan foreninger blandt andet reservere lokaler og udendørsanlæg samt søge om for eksempel medlemstilskud og lokaletilskud.

Systemet giver dog også mulighed for en foreningsdel, der kan hjælpe foreninger med at håndtere for eksempel medlemslister, økonomi, hold og kontingenter.

Foreninger skal ikke bruge tid på administrativt bøvl

»Det skal være nemt at være frivillig i foreningerne, så tiden kan bruges på aktiviteter og ikke på administrativt bøvl,« siger Britta Huntley (S), der er næstformand i Kultur- og Fritidsudvalget, og fortsætter:

»Derfor vil vi i Kultur- og Fritidsudvalget gerne støtte op om, at det bliver så smidigt som muligt for foreningerne at håndtere de administrative opgaver. Det ved vi er efterspurgt i foreningslivet.«

Fritidsafdelingen holder en online introduktion til det nye system Winkas Air den 15. og 23. september kl. 19. Til mødet vil foreninger få mere at vide om både system samt muligheden for at overgå til det. Du finder onlinemødet på: www.slagelse.dk/winkas-air.

Øverst: Genrefoto. (Foto: FirmBee / Pixabay). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.