Nu genåbner kommunens aktivitetscentre

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – Flere af kommunens aktivitetscentre har allerede åbnet gradvist op for udendørs aktiviteter heriblandt fælles gåture, men nu åbnes der op for flere tilbud i slutningen af næste uge.

Flere af aktivitetscentrene har den seneste tid åbnet gradvist op for aktiviteter udendørs heriblandt fælles gåture, men nu åbnes der op for flere tilbud. Det oplyser Slagelse Kommune i en pressemeddelelse.

Atter muligt at købe måltider på aktivitetscentrene

I takt med at flere og flere områder åbner op igen efter nedlukningen på grund af COVID-19, gør aktivitetscentrene i Slagelse Kommune nu også klar til at genåbne.

Flere af aktivitetscentrene har den seneste tid åbnet gradvist op for aktiviteter udendørs heriblandt fælles gåture, men nu åbnes der op for flere tilbud.

Det betyder, at de ældre, som plejer at deltage i aktiviteter, bruge træningsfaciliteter og købe måltider på aktivitetscentrene, snart kan se frem til, at det igen bliver muligt.

»Vi forventer at kunne genåbne aktivitetscentrene allerede fra slutningen af næste uge. Vi ved rigtig mange ældre savner aktiviteterne og det sociale samvær, som er en stor del af at komme på aktivitetscentrene. Derfor har vi også arbejdet på højtryk for at kunne åbne op igen, « siger Therese Gjerde Jensen, der er leder af Sundhedstilbud, og fortsætter:

» Mandag mødes vi med vores hygiejnesygeplejerske for at lægge en plan for genåbningen. Det vil selvfølgelig være en lidt anderledes hverdag, som også venter på aktivitetscentrene. Der vil være særlige retningslinjer i forhold til afstand, rengøring og afspritning ligesom vi efterhånden kender det mange andre steder. Men vi glæder os til igen at kunne åbne centrene op og byde borgerne velkommen.«

Du kan holde sig orienteret om genåbningen og retningslinjer for aktivitetscentrene på aktivitetscentrenes hjemmeside.

Øverst: Teglværksparken i Korsør. (Foto: Slagelse Kommune). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.