Ældre spritbilist ramte forkert og røg i grøften

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Fredag eftermiddag røg en ældre spritbilist i grøften, da han skulle ramme en indkørsel. Han blev ikke den eneste spritbilist i juli måned. I hele politikredsen blev 48 trafikanter sigtet for spirituskørsel og 45 sigtet for at køre i påvirket tilstand.

En uskyldig trafikmanøvre endte med, at en ældre spritbilist endte i grøften på Sorøvej lidt uden for Slagelse fredag eftermiddag.

En 66-årig bilist fra Solrød Strand ville dreje ind på en rasteplads, men ramte ikke helt indkørslen og havnede i grøften i stedet. Årsagen skal muligvis findes i den 66-åriges promille.

Da politiet tjekkede ham, viste alkometeret en promille, der var et godt stykke over det tilladte. Den 66-årige, som ikke kom noget til ved uheldet, blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. På grund af promillens størrelse blev hans kørekort inddraget på stedet.

Mange andre spritbilister i politikredsen

Han blev desværre ikke den eneste spritbilist i juli måned, hvor der er gennemført en række målrettede færdselskontroller mod både spiritus- og narkobilister i hele politikredsen.

I Sydsjællands og Lolland-Falsters Politikreds blev 48 trafikanter sigtet for spirituskørsel, og 45 blev sigtet for at køre i påvirket tilstand af for eksempel euforiserende stoffer eller medicin.

Det er et foruroligende højt antal, og selvom risikoen for at blive afsløret som spritbilist fortsat er stor, afholder det ikke fra at køre påvirket, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.


Arkivfoto: Rigspolitiet.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.