Sådan indretter du et fedt teenageværelse

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Skal du forvandle et børneværelse til et teenageværelse? Det kræver ikke ret meget at gå fra et sødt børneværelse til et sejt teenageværelse.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Der er nogle elementer, der skal ud og nogle nye, der skal ind, men der er også meget, der kan bruges igen. Her får du tips til, hvordan du indretter et fedt værelse til din teenager.

Skift til en større seng

Det er naturligvis individuelt, hvad der betyder noget for den enkelte teenager. Dog er det ofte fælles, at der kommer flere aftaler med venner, flere overnatninger og filmaftener og så videre. Derfor er det også oplagt at skifte til en større seng.

Hvis du vil vælge en seng, der er nemt at have med at gøre og samtidig ikke koster alverdens, er en boxmadras et godt bud. Boxmadrasser Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) er enkle og lette i deres udtryk.

Udover en boxmadras, så er en sovesofa også et godt og populært valg på et teenageværelse. En sovesofa virker rigtig godt til at sidde og hænge ud i med venner, men samtidig fungerer den som en ekstra soveplads.

Gør plads til din teenagers hobby

Når din teenager går fra barn til teenager, er det nogle andre ting, der begynder at fylde. Hvor det førhen var legetøj, er det nu en sport eller en fritidsinteresse, der fylder.

Hvis din teenager går til musik, sport, billedkunst eller noget helt fjerde, skal der være plads til det. Det kan f.eks. være i form af en hylde eller en reol til pokaler, medaljer, kunstværker eller lignende. Det giver personlighed til din teenagers værelse.

Brug nogle enkle og nedtonede farver

Det er hyggeligt at bruge lyserød, gul og grøn på et børneværelse, men det er ikke sikkert, at din teenager synes, at det er det fedeste længere.

I stedet kan du bruge nogle mere enkle og nedtonede farver, der får din teenagers værelse til at virke mere ”voksent”.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.