Sådan gør du din terrasse og have sommerklar

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Vi går endelig varmere tider i møde, og det betyder, at vi kan tilbringe mange flere timer udenfor end i den kolde vintertid.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Hvis du er så heldig at have en terrasse eller en have, betyder forårets og sommerens indtræden, at du kan bruge en masse tid derude, hvad end det er med en god bog eller til et dejligt glas vin med naboen. Derfor er det en god idé at gøre dine udearealer klar til sommeren, så de fremstår indbydende og hyggelige.

Terrassen skal være lækker og vedligeholdt

Der er naturligvis flere måder, som du kan skabe en hyggelig og dejlig have eller terrasse på. Hvis du har en terrasse, er det for eksempel vigtigt at sørge for, at den er vedligeholdt og i lækker stand, da man ellers vil have mindre lyst til at bruge den.

Det kan være, at det er ved at være lang tid siden, at du sidst har givet terrassen en kærlig hånd. I så fald kan du overveje, om det vil give mening at lave ny belægning Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) med nogle fede belægningssten. Dette vil få din terrasse til at fremstå ny og forbedret, og du vil have meget mere lyst til at tilbringe tid på den.

Hyggelige gangstier i haven giver et nyt udtryk

Til dig, der har en have, kan belægningssten faktisk også være aldeles nyttige, når det kommer til at skabe et hyggeligt udeareal. Du kan nemlig anlægge fine gangstier, som vil skabe et moderne og flot udtryk.

Det er op til dig, om du ønsker at bruge den samme type sten til projektet, eller om du hellere vil kombinere og blande en række forskellige sten. Begge dele kan give et fint resultat, og hvad, der vil fungere bedst, kommer meget an på, om du foretrækker en minimalistisk og enkel stil, eller om du gerne vil have et mere tilfældigt og skødesløst udtryk.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.