Så skal der modelleres – skal du være med?

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Kan du godt nogle gange føle, at du bliver ramt af stress i hverdagen og har svært ved at finde en god måde at koble af på? Så kan det være, at du skulle prøve modellervoks.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Når man sidder og modellerer med det lækre materiale, er det nærmest ikke muligt at føle sig stresset. Det er nemlig både hyggeligt og sjovt, og man kan fordybe sig fuldstændigt i timevis.

Hos Rito.dk kan du få modellervoks i mange farver #zandguide, så du kan forme hvad som helst og ikke skal lade dig begrænse.

Handler om at fordybe sig og lade fantasien bestemme

De fleste forbinder nok modellervoks med noget, som de ikke har leget med siden børnehaven, og som kun er forbeholdt børn. Sådan behøver det dog overhovedet ikke at være.

Modellervoks er noget, der er sjovt uanset alder, for det handler bare om at fordybe sig kreativt og lade sin fantasi bestemme. Der er ingen krav i modellervoksens univers, og det er op til dig, om du vil skabe noget helt abstrakt, eller om du vil forme noget identificerbart.

Med modellervoks kan man samle hele familien eller vennerne om noget hyggeligt, og det er en fantastisk måde at være sammen på.

Bred vifte af modellervoks og masser redskaber og tilbehør

Der findes mange forskellige typer modellervoks, som du kan tjekke på Ritos hjemmeside. Der er ligeledes et stort udvalg af farver, så man bare kan slå sig løs. Hvis du vil gøre modelleringen ekstra sjov, kan du med fordel købe redskaber til dit modellervoks.

Der er blandt andet følgende tilbehør, som kan pifte den kreative proces endnu mere op:

  • Spartelsæt
  • Forme/skabeloner
  • Malerknive
  • Lerslynger
  • Modelleringsruller
  • Modellerpinde.

Det er altså bare om at få samlet venner og familie, så I sammen kan slippe fantasien og kreativiteten løs med modellervoks. Det er billigt og kan bruges igen og igen, så det vil blive et sikkert hit.

Øverst: Genrefoto. (Foto: PR). Bureau/red.

I samarbejde med
Bureau Kronberg

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.