Lær om dine muligheder med BOXIT

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Det er meget almindeligt, på et tidspunkt og stå i en situation, hvor du mangler plads. Dette kan være i forbindelse med en flytning, et udenlandsophold, en vandskade eller noget helt tredje. Fælles for disse ting er, at dine ting skal opbevares et andet sted end dit hjem, da dette ikke er muligt eller ikke er hensigtsmæssigt.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Står du selv i en lignende situation, hvor du har brug for at flytte enten alle eller nogen af dine ejendele andetsteds for en periode, så tilbyder BOXIT et hav af forskellige muligheder til, hvordan du eventuelt kan gøre dette.

Opbevar dine ting sikkert og trygt

En mulighed, når du skal opbevare dine ejendele, er ved at lege et depotrum. På https://www.boxit.dk/ Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) kan du se, hvor der tilbydes disse depotrum og undersøge både størrelser og priser på disse. Et depotrum er smart, da du her kører dine ejendele ud til et aflukket område, hvor du får en lås til døren. Du kan således frit pendle frem og tilbage mellem hjem og depotrum, hvis der enten skal mere derud eller noget skal hentes hjem. Dette er især en praktisk løsning, hvis du skal på et udenlandsophold, og eventuelt har fremlejet din bolig ud til en anden.

Pak hjemmet ned i en container

Udover at have dine ejendele i et depotrum, kan du også opbevare dem i en flyttebox. Som navnet antyder, er dette især egnet, hvis du har en flytning i kikkerten. En flyttebox er egentlig en stor container, som bliver leveret på din adresse. Du kan således bruge nogle dage, alt efter hvad der er aftalt med firmaet, på at pakke alle dine ting i boxen. Når den er fyldt og klar til at komme afsted, sørger BOXIT for at transportere containeren til din nye adresse. Det er altså en nem og hensigtsmæssig løsning, som sparer dig for at have flyttekasser og andet stående i hjemmet.

Skaf værktøjerne til at flytte selv

En flyttebox er dog ikke den eneste måde, hvorpå BOXIT kan være behjælpelig under en flytning. Står du med knap så mange ting, kan en hel container være lige i overkanten. Der er derfor også mulighed for at leje en trailer, så du selv kan fragte dine ejendele, når der skal flyttes. Ligeledes kan du på hjemmesiden købe alt det tilbehør, du behøver til en nedpakning eller flytning. Dette indebærer for eksempel flyttekasser og bobleplast, som kan gøre processen lidt lettere.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.