Kombinér opbevaring og siddepladser på terrassen

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Sommeren er på vej, og med det følger lange aftener, masser af lys, varme dage og grill- eller salataftener på terrassen.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Det kan være svært at få plads til det hele rundt om bordet, især hvis man er mange i familien, eller har tradition for at have mange gæster forbi til de udendørs middage.

Smarte løsninger

Hvis du, i hvilken som helst sammenhæng, har mangel på plads, så er det altid en god ide at begynde at arbejde på at få pladsoptimeret det bestemte område. På terrassen kunne et eksempel være at anskaffe sig en hyndeboks med siddeplads.

På den måde får du både plads til opbevaring samt siddepladser til en enkelt eller to. Så vil resten af terrassesættets hynder kunne ligge i læ, og alligevel ikke lægges langt væk, hvor du skal hen og lede efter dem, gang på gang. Hvis det lyder som den rette løsning for dig og lige netop din situation, kan hyndeboks med siddeplads købes her Tips og livsstilsstof (Slagelse Media).

Derudover er det en god ide, lige at tjekke, at den plads du har på terrassen, også underbygger de møbler, der står fremme, og at de hverken er for store, og fylder det hele, eller for små, så der kommer til at mangle plads rundt om bordet.

Multifunktionalitet

Det smarte ved en hyndeboks med siddeplads ville være, at den sagtens ville kunne bruges indendørs også, i vintermånederne, hvis det hele kommer ind dér, eller et sted i stuen eller bryggerset, hvor der er behov for at få et par ting pakket væk i ny og næ.

Et møbel, som kan bruges på flere måder og flere steder, i eller uden for huset, er altså et møbel, som har en større vidde af funktionalitet, hvilket kan være en fordel at have, især hvis dit hus er i den mindre størrelsesorden, eller hvis du ikke ønsker så mange møbler.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.