Ingen konkurrence uden præmier

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Det er klart sjovest at deltage i en konkurrence, sportsbegivenhed og så videre, hvis der er præmier på spil. Med præmier er der nemlig noget at kæmpe for, og de kan fungere som et fysisk minde og ikke mindst et bevis på, at man har været med.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Hvis du befinder dig i en situation, hvor du er med til at arrangere et sportsarrangement, en turnering eller andet, så vil det være klogt at finde nogle præmier til deltagerne og ikke mindst vinderne.

pokalbutikken.dk #zandguide er der et stort udvalg af præmier, der egner sig perfekt til alle former for sportsarrangementer og en masse andre slags begivenheder.

Flere former for præmier

Der findes naturligvis et utal af præmier, og nærmest uanset hvilken slags der er tale om, er det fedt at vinde dem.

Noget, som fungerer til enhver tid og til ethvert arrangement, er dog præmier i form af pokaler og medaljer. De holder i evig tid og vil altid kunne minde deltagerne om den særlige dag.

På pokalbutikken.dk er der et kæmpe udvalg af præmier, så du kan altid finde noget til lige netop det arrangement, som du arrangerer.

Sortimentet byder blandt andet på følgende:

  • Pokaler
  • Statuetter
  • Vandrepokaler
  • Pins og emblemer
  • Vævede eller broderede stofmærker
  • Medaljer og specialprægede medaljer.

Hvis der ikke på ovenstående liste skulle være lige det, som du ledte efter, er der ingen grund til panik. Der er nemlig også et væld af andre produkter på hjemmesiden, som måske passer bedre til dit behov.

Du kan selv vælge

Det er selvfølgelig fedest at få en præmie, der passer til den sportsgren eller den aktivitet, man har deltaget i. I sortimentet er der medaljer for omkring 80 forskellige sportsgrene, hvilket vil sige, at du skal lede længe for at finde en sportsgren, som du ikke kan få en medalje til.

Du kan på den måde selv vælge, hvilken sportsgren din medalje skal afbilde. Uanset hvilken medalje du vælger, kan du også selv vælge, hvilket bånd den skal hænge i.

For at opnå det mest personlige eller unikke resultat kan du få indgraveringer i præmierne, så de er lavet specifikt til det givne arrangement.

Det kan for eksempel være et særligt logo, navn eller andet. Dette gælder, når det kommer til medaljerne, pokalerne og statuetterne. Det er generelt sjovest at vinde en præmie, hvis den er unik og altså peger tilbage på en helt specifik begivenhed.

Hurtig levering og lave priser

Hvis du skal købe ind til mange præmier, går det ikke, hvis de hver især koster en hel masse, da det i så fald vil løbe op og blive en lidt for dyr fornøjelse.

Dette er der heldigvis tænkt på hos Pokalbutikken.dk, hvor priserne er lave, så alle kan være med. På den måde bliver det muligt at give præmier til alle deltagere og ikke kun den eventuelle vinder.

Derudover kan du forvente en hurtig levering, da ordren vil blive afsendt i løbet af to hverdage.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

I samarbejde med
Bureau Kronberg

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.