Hvad giver man kvinden, der har alt?

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Juletiden er svær for nogen og nem for andre. Juletiden er noget, som nogle ser frem til, mens andre hellere ville springe let og elegant hen over julen.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Juleræset er heldigvis forbi, når vi når til januar, men her kan et andet problem melde sig, for hvordan finder man på en god gave til kæresten lige efter, at man har udtømt hvert et ønske på ønskesedlen, og måske endda allerede føler man har været så rigeligt kreativ.

Er du i tvivl om, hvad du skal give kvinden, der har alt og ikke mangler noget, så kan du her få inspiration til netop det.

Med boliginteriør og nips går man aldrig galt i byen

Det kan være træls at modtage en tom ønskeseddel, og det er mindst lige så træls at sende en afsted. Når ens tætte relationer spørger om, hvad man ønsker sig, er det nemt bare at sige gavekort og penge, men det er langt fra en personlig gave at få, og nogle gange bliver et gavekort ikke regnet for et rigtigt ønske.

Ønsker du ikke at give hverken penge eller et gavekort i gave, så kan det være, at du skal bevæge dig ud på boliginteriørmarkedet. Boliginteriør og nips kan man nemlig aldrig få nok af, og derfor går man aldrig galt i byen med sådan en gave.

Find eksempelvis spejle fra AYTM #zandguide eller en knagerække fra By Wirth #zandguide og glæd modtageren med noget man sjældent mangler, men som man altid kan bruge alligevel.

Der findes et utal af gaveidéer og masser af inspiration

Er du hverken på udkig efter et spejl eller en knagerække, så skal du ikke tøve med at lede videre. Der findes nemlig et utal af gaveidéer, og mangler du inspiration, kan du finde et stort udvalg på www.roomformore.dk #zandguide.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.