Narkobilist fra Slagelse fik bilen beslaglagt

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse News – En 28-årig mand kom kørende ad Vestmotorvejen med en passager, men så blev de anholdt, og bilen blev beslaglagt.

Natten til søndag kl. 02.06 standsede politiet en personbil, der blev ført ad Vestmotorvejen i vestlig retning ved Ringsted. Formålet var kontrol af både fører og køretøj. Føreren havde en passager med, og det endte med, at begge blev anholdt. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Penge, pølsemandsposer og en vægt i hjemmet

Føreren var en 28-årig mand fra Slagelse, der i forvejen var frakendt kørekortet, men som blev mistænkt for at være fører af bilen i narkotikapåvirket tilstand.

Mistanken herom blev bestyrket ved en kraftig lugt af hash fra bilens kabine. Politiet undersøgte derfor bilen nærmere og fandt cirka 100 gram hash, hvorfor også passageren – en 27-årig mand fra Viby Sj. – også blev anholdt for at få afklaret de to mænds relationer til hashen.

Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer foretog politiet af førerens bopæl, hvor politiet ud over penge også fandt både pølsemandsposer og en vægt.

Disse effekter blev beslaglagt ud fra en mistanke om handel med hash, ligesom politiet beslaglagde den 28-årige førers bil på grund af gentagne kørsler uden den fornødne førerret i køretøjet. Den 28-årige blev løsladt efter de foretagne efterforskningsskridt og afhøring til sagerne.
Ved ransagning af den 27-årige passagers bopæl fandt politiet ikke noget af politimæssig interesse, hvorefter han blev løsladt.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.