18-årig slagelseaner ramte svingende bil

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – 18-årig mand fra Slagelse ville overhale venstre om i Høng, men ramte en svingende bil, således en modkørende bil blev ramt af vragdele.

Søndag kl. 12.53 skete der et færdselsuheld i Kalundborg Kommune, da en 18-årig slagelseaner ville overhale venstre om på Slagelsevej i Høng. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Den unge mand mistede herredømmet over bilen

En personbil på Slagelsevej kørte i sydgående retning og skulle svinge til venstre ind i en indkørsel. Den bagfrakommende personbil, der blev ført af en 18-årig mand fra Slagelse, ville overhale venstre om, men ramte den svingende bil på højre side.

Den 18-årige mistede herredømmet over bilen og kørte over i den modkørende vejbane, hvor den endte i rabatten. En modkørende bilist blev ramt af vragdele fra de to kolliderede køretøjer.

Der skete ingen personskade, men den 18-årige blev tilset i ambulancen. Der skete skade på bilerne, og trafikken var spærret i begge retninger mens beredskabet arbejdede på stedet. Efter cirka 1 time var vejen igen fri, så trafikken igen kunne glide.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.