“Vitello” og “Villads fra Valby” som børneteater

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Vitello kommer på besøg i Slagelse Teater onsdag den 30. oktober. Teaterstykket Vitello er lige så populært som bøgerne i indskolingen.

En af dansk børneteaters mest sejlivede succeser, Vitello, kommer igen på besøg i Slagelse Teater. Det sker onsdag den 30. oktober, hvor forestillingen spilles kl. 9.30 og kl. 11.15 for skoler og børneinstitutioner i Slagelse og omegn.

Vitello er blevet lige så populær som bøgerne i indskolingen

Teaterforestillingen Vitello er skrevet af Gunvor Reynberg med otte af Kim Fupz Aakesons børnebøger som oplæg. Vitello er som teater blevet lige så populær som bøgerne, der læses af børnene i indskolingen.

Forestillingen har gået sin sejrsgang over hele landet siden 2013. I årenes løb har mange lærere været gengangere og har taget nye årgange med til Vitello for at give dem en dejlig oplevelse.

Vitello er produceret af Louise Schouw Teater, der i denne sæson kan fejre 20-årsfødselsdag. Louise Schouw Teater er ét af landets mest produktive teatre med 15 forskellige forestillinger for både børn og voksne, som opføres over 200 gange i løbet af en sæson.

Børneteatersuccesen: “Villads fra Valby – Sikker i Trafikken”

Louise Schouw Teater kommer også til Slagelse Teater 26. og 27. februar 2020 med sin sidste nye børneteatersucces, “Villads fra Valby – Sikker i Trafikken”.

Billetter til børneforestillingerne Vitello samt Villads fra Valby – Sikker i Trafikken koster kun 40 kroner pr. billet for både børn og deres lærere eller pædagoger og kan bestilles på billet@louiseschouw.dk.

Øverst: Vitello. (Foto: Louise Schouw Teater). Note/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.