Vild start på weekenden for en borger i Slagelse

Artiklen er opdateret for 7 måneder siden.

Slagelse.News – En heldig vinder fra Slagelse Kommune går den mørke tid i møde med lyse tanker. Eller i al fald med 5.534.881 kroner i baglommen.

Førstepræmien blev ikke vundet ved fredagens Eurojackpot trækning, men en heldig vestsjællænder fra Slagelse Kommune løber med andenpræmien og kan varme sig på hele 5.534.881 kroner i de kolde vintermåneder. Det skriver Danske Spil i en meddelelse.

Mon 5.534.953 kroner hjælper i den mørke tid

En heldig vinder fra Slagelse Kommune må have gnedet sig selv i øjnene, da vedkommende tjekkede sin kupon efter fredagens trækning i Eurojackpot. Der var nemlig en andenpræmie på 5.534.881 kroner og yderligere 72 kroner fra en 12. præmie på kuponen, som er købt via mobilen. Den samlede gevinst lyder altså på 5.534.953 kroner – en ganske godkendt trøstepræmie.

Det er altså ikke kun det forestående skift til vintertid, der kommer til at give den heldige vinder følelsen af flere lyse timer – mon ikke de 5.534.953 kroner også hjælper på det?

»Der skal lyde et kæmpestort stort tillykke til den heldige vinder. Det er skønt hver eneste gang, en dansker vinder i vores lotterier. Vores specialuddannede rådgivere sidder klar til at tage hånd om de danskere, der vinder en større præmie, så vi er sikre på, at overgangen til et liv som millionær går så let og gnidningsfrit som muligt,« fortæller Malene Mølgaard, der er direktør i Danske Lotteri Spil.

Da der ikke var nogen vinder af førstepræmiepuljen, stiger puljen til tirsdagens Eurojackpot trækning til 215 millioner kroner. Danske Spil har endnu ikke talt med vinderen, men vi ønsker vedkommende et kæmpestort tillykke.

Vindertal Eurojackpot, fredag uge 43: 6, 13, 15, 20, 40. Stjernetal Eurojackpot, fredag uge 43: 2, 8.

Øverst: Eurojackpot. (Foto: Danske Spil A/S). PM/pele.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/i6c7