Vanvidsbilisme på en lørdag aften

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Lørdag aften fik trafikpolitiet flere bilister i nettet. Der blev givet adskillige sigtelser og frakendelse. Der røg også en bil med for vanvidsbilisme.

Lørdag havde politiet flere kontroller af færdslen i Slagelse. På Kalundborgvej mellem kl. 21.09 og 22.52 målte færdselsbetjentene fem ud af 37 til at køre for hurtigt i en 50 km/t-zone.

Den ene blev målt til at køre 108 km/t og kvalificerer sig dermed til prædikatet vanvidsbilist. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Masser af sigtelser og frakendelse samt en beslaglæggelse

Vanvidsbilisten fik beslaglagt bilen på stedet, og hans førerret blev inddraget med øjeblikkeligt varsel. Desuden blev han sigtet for narkokørsel.

Mellem kl. 20.00 og 22.55 holdt betjentene øje med trafikken på Trafikcenter Alle. Her blev 20 sigtet for fejl ved lygterne, to for ikke at rette sig efter en færdselstavle, en for at lave unødig støj og røg, og fire blev sigtet for andre fejl og mangler ved køretøjerne. Tre biler blev indkaldt til kontrolsyn.

Endelig blev farten målt på Vestmotorvejen mellem kl. 16.42 og 22.15, og her overtrådte hele otte trafikanter hastighedsbegrænsningen på 130 km/t med så meget, at de står til en betinget frakendelse af kørekortet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Thomas Tolstrup / Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.