Sømmåtter måtte stoppe vanvidsbilist

Slagelse.News – Politiet måtte smide sømmåtter ud for at stoppe en vanvidsbilist mellem Korsør og Slagelse den første nat i påskeferien.

Natten til skærtorsdag fik en 33-årig mand fra Slagelse sin bil beslaglagt efter vanvidskørsel ad flere veje uden for byen. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Vanvidsbilisten endte med at påkøre politiet

Kl. 01.18 så en politipatrulje bilisten og besluttede at gennemføre et rutinetjek. Imidlertid ville den 33-årige bilist ikke standse, men accelererede og fortsatte sin kørsel fra Tjærebyvej i Korsør, gennem Halseby med meget høj hastighed og forbi Tårnborg kirke. Turen fortsatte ad Slagelse Landevej mod Slagelse, hvor bilen flere gange kørte venstre om helleanlæg og i den modsatte kørebane.

Nu var bilen punkteret på det ene fordæk, efter den var kørt over nogle sømmåtter, som politiet havde smidt for at få standset vanvidskørslen, men bilisten fortsatte og standsede først på Slagelse Landevej, da han havde kørt ind i politibilen. Den 33-årige blev sigtet for narkokørsel, for kørsel uden førerret og for flere andre overtrædelser af færdselsloven. Han blev anholdt kl. 01.27 og løsladt igen efter afhøring kl. 04.59.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/lxu3