Slagelse opretter Facebook-gruppen De 12 Torve

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Slagelse Kommune har oprettet Facebook-gruppen “De 12 Torve”. Formålet er, at borgerne skal udveksle meninger og holdninger om fremtiden for Slagelse bymidte.

Slagelse Kommune har oprettet en Facebook-gruppen “De 12 Torve”. Gruppen drives af Center for Miljø, Teknik og Plan, og det er Planafdelingens medarbejdere, som er moderatorer.

“De 12 Torve” er titlen på en masterplan for udviklingen af bymidten i Slagelse Midtby. Det er samtidig et dialogforum, hvor borgerne kan udveksle meninger og holdninger om bymidtens fremtid.

»Når du følger denne gruppe, kan du være med i dialogen om, hvordan bymidten skal udvikle sig i fremtiden – og du kan følge med i processen om udarbejdelsen af en ny masterplan, vi kalder “De 12 Torve”,« skriver byplanarkitekt Ole Lund Sørensen og fortsætter:

»Gruppen er Slagelse Kommunes officielle side om fremtidens bymidte i Slagelse. Du skal være velkommen!«

Tilmelding sker på: De 12 Torve i Slagelse.

Husorden for gruppen De 12 Torve:

  • Du kan forvente, at vi svarer på indlæg og spørgsmål inden for normal arbejdstid. Vi svarer ikke altid med det samme, men vi svarer altid så hurtigt som muligt.
  • Information, oplysninger, kommentarer m.v. publiceret af Slagelse Kommune i gruppen er ikke individuel sagsbehandling og kan ikke erstatte individuel kontakt.
  • Beskeder/kommentarer og opslag sendt til os via Facebook er ikke krypterede og sikre. Derfor anbefaler vi, at du bruger digital post via www.borger.dk, hvis din forespørgsel indeholder personlige oplysninger.
  • Slagelse Kommune har ikke ansvar for oplæg, kommentarer og oplysninger, som andre publicerer i gruppen, men vi ønsker en god tone, så gruppen bliver et rart forum at være en del af.
  • Indlæg og kommentarer må ikke indeholde skældsord, være stødende, udtryk for chikane eller ulovlige. Slagelse Kommune forbeholder sig retten til at slette sådanne indlæg, og ved gentagne brud på vores husregler, kan du som bruger blive udelukket fra gruppen.
  • Gruppen er ikke stedet at fremme politiske holdninger, partier eller partipolitiske sager. Denne type kommentarer og opslag henviser vi til partier og politikeres egne grupper og facebooksider.
  • Gruppen er ikke stedet at promovere private virksomheder, tilbud eller lignende. Denne slags opslag vil blive slettet uden varsel.

Arkivfoto: Slagelse Media.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.