Slagelse By plages igen-igen af bilbrande

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Adskillige bilbrande plager igen Slagelse By. Biler er brudt i brand i tre dage i træk, og derfor hører politiet gerne fra vidner.

I går kom der meldinger om bilbrande i Slagelse kl. 23:21, kl. 23:54 og kl. 00:29. Der var tale om to biler på Koldingvej i Slagelse Nordby. Der var endvidere brand i et skur og ved et skur. Det skriver TV ØST. Dog blev Dybbølvej ved Nordbyen også nævnt på Facebook.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har den opfattelse, at der ikke er en naturlig forklaring på hændelserne på Koldingvej, men politiet undersøger det nærmere.

»De er med al overvejende sandsynlighed påsat,« siger Mikkel Kjærgaard fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Samtidig er det tredje nat i træk med ildpåsætteler og bilbrande i Slagelse By. Natten til søndag var det en Volkswagen ved Skovsøgade i Slagelse, og natten til mandag var det en Toyota ved Rosenkildevej.

Aktuelt har Slagelse Østby været ramt af flere påsatte brande. Forrige år blev Ringparken i Slagelse Nordby ramt af omkring 40 bilbrande på kort tid.

Eventuelle vidner kan kontakte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 1-1-4.


Genrefoto: ANGHI / iStock


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.