Politiet: Hvem er denne mand?

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Lørdag den 30. september 2017 kl. 07.33 hævede denne mand penge i en pengeautomat på Rådhuspladsen 2 i Slagelse Midtby. Midt- og Vestsjællands Politi beder nu om hjælp til at identificere manden.

Midt- og Vestsjællands Politi beder om hjælp til at identificere en mand, der misbrugte et dankort, som blev stjålet fra en 88-årig kvinde fra Kirke-Hyllinge fredag den 29. september 2017 omkring kl. 09.00-12.15.

Tyveriet formodes at være sket enten under hendes ophold på aktivitetscentret Østergaard på Karlebyvej 58 i Kirke-Hyllinge eller i forbindelse med transporten til eller fra aktivitetscentret.

Lørdag den 30. september 2017 kl. 07.33 blev det stjålne dankort misbrugt i en pengeautomat på Rådhuspladsen 2 i Slagelse Midtby. I forbindelse med denne hævning blev der optaget billeder af den mand, der misbrugte dankortet.

Gerningsmanden hævede 2.000 kroner, og dagen før allerede han 17.000 kroner i to andre pengeautomater i Holbæk.

Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet beskriver ham ud fra billederne fra pengeautomaten i Slagelse:

  • Mand
  • Cirka 20-50 år
  • Lys i huden
  • Ubarberet

Den mistænkte var iført en lysegrå hættetrøje med lyst Nike-logo på venstre side af brystet. Der var lynlås og løsthængende hættesnore i hver side.

Oplysninger i sagen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi, Lokal Efterforskning i Roskilde, på telefon 46 35 14 48. Du kan også kontakte nærmeste politi på telefon 1-1-4.

Politiet har offentliggjort billederne i en pressemeddelelse i dag, da de håber, at nogen kan bidrage med oplysninger, så den mistænkte kan identificeres.


Opdateret II

Foto: Midt- og Vestsjællands Politi / Handelsbanken

 

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.