Påvirket knallerist fik adskillige sigtelser

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Slagelse.News – En teenager på knallert var ikke kun påvirket, da han kørte rundt i Slagelse. Han havde blandt andet en passager med, ingen hjelm og intet kørekort. Og så medbragte han ting og sager i sin taske.

En 16-årig fyr fra Korsør var fredag eftermiddag indblandet i et mindre færdselsuheld, der skete i Løvegade i Slagelse. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Blev anholdt kl. 17.52 og først løsladt 21.55

Den 16-årige kom – med en kammerat bagpå – kørende på knallert, da en bil svingede ud fra en p-plads. Den unge mand kørte ind i siden på bilen, og da politiet kort efter ankom, var den 16-årige synligt ophidset og aggressiv, og han kaldte politibetjentene for “fucking pansersvin”.

Den 16-årige blev anholdt kl. 17.52 og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for fornærmelig tiltale, og da han ikke havde noget kørekort, blev han også sigtet for kørsel uden førerret. Han havde ikke haft styrthjelm på, og han blev derfor også sigtet for at køre uden styrthjelm og for at køre med en passager bagpå.

Da betjentene visiterede den 16-årige, fandt de 48 små poser med i alt 77,2 gram hash og en ulovlig kniv i hans taske, og han blev herefter også sigtet for salg af euforiserende stoffer og for overtrædelse af knivloven. Den 16-årige blev taget med til afhøring på politistationen i Slagelse og løsladt igen kl. 21.55. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.