Ny ledende overlæge på Slagelse Sygehus

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse.News – Mette Hvilshøj Fabricius er startet som ledende overlæge i Gynækologisk-Obstetrisk afdeling på Slagelse Sygehus.

På Slagelse Sygehus har de budt velkommen til Mette Hvilshøj Fabricius, som er ny ledende overlæge i Gynækologisk-Obstetrisk afdeling.

Mette Hvilshøj Fabricius er 43 år og kommer internt fra afdelingen. Hun tiltrådte sin nye stilling den 1. december 2020. Det skriver Slagelse Sygehus i en nyhedsmeddelelse.

Alt fra sygdomme i underlivet til graviditet

Et kompetent ansøgerfelt var igennem flere samtaler og personlige tests, før valget på Mette Hvilshøj Fabricius – det var hende, der skulle tilbydes den ledige ledende post i Gynækologisk-Obstetrisk afdeling på Slagelse Sygehus.

Gynækologisk-Obstetrisk afdeling undersøger og behandler kvinder med sygdomme i underlivet. Dertil kommer undersøgelse og behandling i graviditeten, hvor de også skaber trygge rammer for selve fødslen og giver gode råd til barselsperioden.

For Mette Hvilshøj Fabricius er Slagelse Sygehus et velkendt sted. Mette Hvilshøj Fabricius kommer nemlig fra en intern stilling som føtalmedicinsk ansvarlig og uddannelsesansvarlig overlæge i Gynækologisk-Obstetrisk afdeling.

Højt til loftet og ikke langt fra bund til top

Mette Hvilshøj Fabricius har været ansat i afdelingen siden sommeren 2018, og hun er glad for, at hun nu tiltræder en ledende position på netop Slagelse Sygehus, for hun ved, hvad hun kan se frem til i sin nye rolle.

»Jeg brænder virkelig for udvikling og gode idéer, og jeg elsker at være på Slagelse Sygehus, hvor der er højt til loftet og ikke langt fra bund til top. Så hvis man får en god idé, og man kan overbevise folk om den, så får man som oftest lov til at klø på,« fortæller Mette Hvilshøj Fabricius.

Mette Hvilshøj Fabricius ambitiøs har store forventninger til sit ledende arbejde.

»Jeg vil gerne bidrage til, at vores afdeling bliver bæredygtig på den lange bane, så vi sikrer rekruttering og fastholdelse af medarbejdere og bibeholder og udvikler afdelingens faglige niveau. Afdelingen skal være et sted, hvor man virkelig gerne vil arbejde,« fortæller Mette Hvilshøj Fabricius, der vægter en vigtig grundværdi på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse – det gode samarbejde.

Øverst: Mette Hvilshøj Fabricius er ledende overlæge i Gynækologisk-Obstetrisk afdeling på Slagelse Sygehus. (Foto: Slagelse Sygehus). NM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.