Mulig pyroman sigtet for påsatte brande i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – »Brandstiftelse skaber utryghed blandt beboere i lokalområdet og i særdeleshed, når der er tale om flere påsatte brande over en kortere periode. Derfor har vi prioriteret en målrettet efterforskningsindsats omkring disse brande, og vi er foreløbig tilfredse med gårsdagens anholdelse,« lyder det fra politiet.

En 47-årig mand, der sættes i forbindelse med en række påsatte brande i Slagelse og omegn, er anholdt. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Sigtet efter straffeloven om forsætlig brandstiftelse

Tirsdag eftermiddag besluttede Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, efter målrettet efterforskning, at anholde en 47-årig mand fra Slagelse og sigte ham for flere påsatte brande de seneste uger i, og omkring Slagelse. Manden er sigtet efter straffelovens § 181 om forsætlig brandstiftelse. Man nægter sig skyldig.

Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag kl. 13 ved Retten i Næstved. Af hensyn til den fortsatte efterforskning begærer anklagemyndigheden lukkede døre. Der venter stadig et stort efterforskningsarbejde i den kommende tid og beboerne vil også se, at politiet prioriterer at være ekstra synlige i området.

»Brandstiftelse skaber utryghed blandt beboere i lokalområdet og i særdeleshed, når der er tale om flere påsatte brande over en kortere periode. Derfor har vi prioriteret en målrettet efterforskningsindsats omkring disse brande, og vi er foreløbig tilfredse med gårsdagens anholdelse,« siger vicepolitiinspektør Casper Andersen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.