Kvickly plaget af udenlandske rom- og tyggegummityve

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse.News – Politiet måtte køre flere gange til Vestsjællandscentret. Først for at anholde en udenlandsk tyggegummityv og derefter for at anholde en udenlandsk romtyv.

I går kl. 12.59 fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse fra Kvickly i Vestsjællandscentret i Slagelse By om, at en udenlandsk mand var blevet afsløret i butikstyveri. Da politiet kom, viste det sig, at der var tale om en enkelt dåse øl og tre flasker rom.

Butikstyven var en 49-årig udenlandsk mand, og han blev anholdt klokken 13.30 og afhørt på politistationen i Slagelse By. Her blev han præsenteret for en bøde, inden han blev løsladt igen kl. 14.20.

Igen kl. 15.45 fik politiet en anmeldelse om, at medarbejdere i Kvickly i Vestsjællandscentret havde tilbageholdt to personer, som de mistænkte for at have stjålet varer.

Det var to udenlandske mænd på 50 og 52 år, og det viste sig, at den 52-årige havde stjålet en øl og to pakker tyggegummi.

Den 52-årige blev anholdt og taget med til politistationen, hvor han blev afhørt ved hjælp af en tolk, inden han blev løsladt igen klokken 17.30. Den 52-årige betalte en bøde for tyveriet.


Arkivfoto: Rigspolitiet.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.