Korsørdreng sad under Rådhuspladsen

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Slagelse.News – Lørdag aften sad en dreng under Rådhuspladsen i Slagelse med sin joint. Der var også nogle yngre børn samme sted. Lidt senere var der en provokerende mand fra Vemmelev, som råbte op på Gl. Torv.

Nærpolitiet var lørdag aften en tur gennem p-kælderen under Rådhuspladsen i Slagelse, og her så politibetjentene en 16-årig fyr fra Korsør, som var i færd med at rulle sig en joint. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer

Drengen blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og da han ikke havde et anerkendelsesværdigt formål med at være i p-kælderen, blev han også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og bortvist fra stedet.

Drengebørn fra Sorø blev bortvist fra p-kælderen

Lidt senere på aftenen var det to 14-årige, der opholdt sig i kælderen, selv om det er skiltet, at ophold ikke er tilladt. De to 14-årige, der er fra Sorø, blev bortvist, og deres forældre blev underrettet.

Mand råbte op og var provokerende på Gl. Torv

Senere på natten, søndag kl. 02.26 blev en 21-årig mand fra Vemmelev, som var på Gl. Torv i Slagelse, anholdt. Han råbte op, optrådte provokerende og ikke ville rette sig efter politiets anvisninger. Derfor blev den 21-årige sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og for at få ro på stedet blev han taget med til politistationen i Slagelse. Han blev løsladt igen kl. 04.05.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.