Hvidnæset mand og telefonsniffende teenager

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – Politiet mødte to aparte mænd ved Fisketorvet i Slagelse. Den ene havde hvid næse og kom ud fra en gyde. Den anden var teenager og sniffede telefon.

I weekenden mødte politiet en mand med hvid næse og en pølsemandspose. Han kom gående ud fra en gyde på Fisketorvet i Slagelse. Kort efter mødte politiet en anden mand, der sniffede kokain fra sin telefonskærm og som havde to pølsemandsposer. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Nægtede kendskab til narkoen i sin egen lomme

De førstnævnte mand var hvid omkring næsen og i lommen havde han en pølsemandspose med et lille gram kokain, der lå sammen med en sammenrullet pengeseddel. Det var en 24-årige mand fra Munke-Bjergby, og han nægtede ethvert kendskab til narkoen fra sin egen lomme. Først en time senere indrømmede han, at det var hans. Manden er nu sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

Smed kokainposer fra sig og kendte ikke til dem

Tre minutter efter mødet med den hvidnæsede mand traf patruljen en 18-årig mand, der stod og sniffede kokain fra sin telefonskærm. Da patruljen henvendte sig til teenageren, smed han to pølsemandsposer med tilsammen 1.4 gram kokain fra sig, som han efterfølgende nægtede ethvert kendskab til. Den 18-årige blev ligeledes sigtet for lov om euforiserende stoffer.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.