Flere slagelseanere havde besøg af kedelige bekendte

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

En borger i Slagelse fik stjålet MacBook og telefoner af en bekendt, som var på besøg. Og en kvinde blev tævet med et bordben af en mand, som også var på besøg.

En 33-årig mand fra Slagelse var på besøg hos en bekendt i en lejlighed i centrum af Slagelse onsdag aften. Da den 33-årige mand havde forladt lejligheden, opdagede beboeren, at han manglede to mobiltelefoner og en MacBook. Beboeren kontaktede derfor politiet.

Det var nærliggende for politiet at henvende sig til den 33-årige, og derfor kørte politiet ud på hans adresse. Her fandt politiet de manglende telefoner og computeren. Den 33-årige blev sigtet for tyveri.

En anden borger i Slagelse havde også problemer med en besøgende. En 43-årig kvinde blev nemlig udsat for vold i sin lejlighed natten til torsdag.

Den 43-årige kvinde havde besøg af en mandlig bekendt, men der opstod en eller anden diskussion, som resulterede i håndgemæng. Voldsmanden sparkede den 43-årige, og hun blev tillige slået med et bordben.

Politiet blev hidkaldt af vidner, der havde hørt støjen, og de kunne anholde en 46-årig mand fra Slagelse kl. 03.46. Han blev sigtet for kvalificeret vold.

Kvinden blev kørt til behandling på sygehuset for sine knubs, og den 46-årige mand blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han bliver afhørt.


Arkivfoto: Rigspolitiet

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.