Dyrehandler skjulte fugledødsfald overfor kunde

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse.News – En kvinde bragte sin fugl ud til en dyrehandler på Kinavej, hvor den skulle have klippet kløer. Da hun kom hjem, var der en anden fugl i æsken.

Anette Kjellegaard tog ud til Bonnie Dyrecenter på Kinavej i Slagelse By, fordi hendes nymfeparakit “Stritter” skulle have klippet kløer.

Ekspedienten og en kollega tog hendes fugl med ud bagved, mens Anette Kjellegaard blev i selve butikken. Herefter kom ekspedienten tilbage med fuglen i en æske. Ekspedienten smilede, mens hun sagde, at det ikke kostede noget.

Kunden kører glad hjem, men opdager, at der er en helt anden fugl i æsken.

»Jeg køre glad hjem med min fugl, tror jeg. Det går ret hurtigt op for mig, at fuglen jeg har fået, ikke er min, pludselig er den ringmærket, bider og er ikke spor tam,« skriver Anette Kjellegaard på Facebook.

Personalet gav hende en anden fugl i panik

Anette Kjellegaard forsøger at få kontakt med Bonnie Dyrecenter flere gange, og det ender med, at butikken beder om hendes telefonnummer.

»Chefen fra butikken ringer til mig og siger min fugl desværre døde under klipningen af klørene, og at de i panik giver mig en anden fugl,« skriver Anette Kjellegaard og fortsætter:

»Tænk man kan tro, at jeg ville hoppe på den. Jeg er selvfølgelig rigtig ked, jeg har mistet min fugl, men allerværst er den svinestreg, de laver ved at give mig en “falsk” fugl.«

Bonnie Dyrecenter bekræfter at der er en sag

Anette Kjellegaard skrev opslaget i Facebook-gruppe “4200 Slagelse” i aftes, men det blev senere slettet på grund af mange negative kommentarer om Bonnie Dyrecenter.

I mellemtiden fik Slagelse News flere henvendelser vedrørende opslaget. I dag har hun lavet et nyt opslag, hvor man ikke kan kommentere.

Slagelse News har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Bonnie Dyrecenter, men Bonnie Dyrecenter har bekræftet følgende overfor sn.dk:

»Jeg kan sagtens bekræfte, at der er en sag,« siger Benny Siering, som er medindehaver af Bonnie Dyrecenter.

Derudover har medindehaver Jeanette Siering bekræftet overfor TV ØST, at der er en sag.


Modelfoto: Garak01 / Pixabay.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.