Brunchklub for singlekvinder åbner i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Mange singlekvinder oplever at stå bagerst i køen hos deres veninder, som prioriterer kæreste, børn, familieliv og arbejde højere.

Rigtig mange singlekvinder oplever, at de “står bagerst i køen” hos deres veninder, som prioriterer andre ting højere: Kæreste, børn, familieliv, arbejde – og så er der ikke meget tid tilbage til venindehygge.

Samtidig kan det være svært at møde nye veninder som voksen, for hvor går man hen? Det problem vil en ny klub være med til at løse, skriver Brunchklubben i en pressemeddelelse.

Singlekvinder møder potentielle nye veninder

“Brunchklub for singlekvinder”, der har første brunch søndag 31. oktober på Cafe Korn i Slagelse, er lavet for, at du som singlekvinde kan møde potentielle nye veninder, der har den samme frihed til oplevelser, som dig selv.

»Jeg oplever, at rigtig mange singlekvinder grundlæggende har det godt og nyder friheden som singler – men vi mangler bare nogen at være singler sammen med,« fortæller Pïa Loulou, som er coach med speciale i kærlighedsmønstre og singleliv og kvinden bag Brunchklubben.

Det er gratis at være medlem af Brunchklubben

Klubben er lige åbnet for 14 dage siden, og der er allerede næsten 700 medlemmer på landsplan. Indtil videre er der brunch i 13 byer i både Jylland, på Sjælland og på Fyn.

Det er gratis at være medlem af Brunchklubben, og det er frivillige i hver by, som står for at arrangere.

Du kan se mere på www.brunchklub.dk om, hvordan du melder dig til. Det er gratis at være medlem af Brunchklubben – du skal bare selv betale for din brunch.

Hvad er Brunchklubben?

  • Brunchklub for singlekvinder åbnede 5. oktober 2021, og der er brunch i 13 byer indtil videre: Aarhus, Aalborg, Vejle, Randers, Haderslev, Esbjerg, Odense, Svendborg, Hillerød, København, Slagelse, Frederikssund og Holbæk.
  • Brunchklubben er for singlekvinder i alderen cirka 30-65 år – der bliver lavet bordplaner, så du kommer til at sidde sammen med nogen på din egen alder så vidt muligt.
  • Ideen bag Brunchklubben er, at det bliver sjovere at være single, hvis du kender nogen, der er samme sted i livet som dig selv.
  • Brunchklubben handler også om at bruge tiden som single på at lære sig selv bedre at kende i stedet for bare at hoppe hurtigst muligt videre til det næste forhold – så derfor er det også foredrag online for medlemmerne om personlig udvikling, kærlighed, dating med mere.

Læs mere på www.brunchklub.dk eller kontakt Pïa Loulou på telefon 2991 87 01 eller e-mail: pia@pialoulou.dk.

Øverst: Pïa Loulou fra Brunchklubben. (Foto: Brunchklubben). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.