Borger jagtede cykeltyv gennem byen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – En borger jagtede en cykeltyv fra Krudthusvej til omkring Østre Alle i Slagelse By.

Søndag efterdag kl. 16.10 så en handlekraftig borger en mand, der luskede omkring i en carport på Krudthusvej i Slagelse By. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Tyven tog en cykel, og borgeren fulgte efter

Manden, der luskede rundt, tog pludseligt en cykel, der holdt på stedet, og kørte derfra, men den handlekraftige borger fulgte efter.

Cykeltyven blev først indhentet og standset på et stisystem ved Østre Alle, hvor politiet blev tilkaldt. Det viste sig at være en 34-årig mand uden fast bopæl.

Havde grensaks, bushammer og dolk med sig

Tyven blev anholdt kl. 16.15 og sigtet for cykeltyveri. Da politiet tjekkede hans medbragte bagage, fandt betjentene en grensaks, bushammer og en dolk med en klinge på 12,1 centimeter. Den anholdte forklarede, at han skulle bruge grensaksen til eventuelt at klippe en cykellås op med.

Den 34-årige blev herefter også sigtet for overtrædelse af knivloven, våbenloven og for tyveri af grensaksen. Han blev taget med til politistationen i Slagelse By, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen kl. 17.13. Den stjålne cykel blev leveret tilbage til den retmæssige ejer.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.