Blomsterkummetisser fra Skælskør og baggårdmænd

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse.News – Slagelse Midtby fik besøg af en blomsterkummetisser fra Skælskør, en 20-årig baggårdsmand med narko og en flok toiletrygende drenge.

31-årig tissede op ad en blomsterkumme

Lørdag kl. 00.53 så en politipatrulje en mand, der stod og tissede op ad en blomsterkumme i Rosengade i Slagelse Midtby.

Det var en 31-årig mand fra Skælskør, og han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han kan nu vente en bøde på 1.000 kroner for overtrædelsen.

20-årig mand stod i en baggård med kokain

Lidt senere tjekkede politiet tjekkede op på tre personer, der stod i en gård i Langes Gård i Slagelse Midtby kl. 02.17.

Den ene, som er en 20-årig mand fra byen, havde en lille pose med hvidt pulver, der viste sig at være kokain. Der var 0,65 gram, og den 20-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Toiletrygende drenge vadede ud til politiet

Den følgende nat kl. 01.05 tjekkede politiet tjekkede et offentligt toilet i Rosengade i Slagelse Midtby, og mens betjentene kom ind på toilettet, vadede fire unge fyre ud.

Den ene havde en joint i hånden, og derfor blev de fire visiteret. En 17-årig fyr fra Slagelse havde 0,60 gram hash og en joint på 1,41gram. Derfor blev han sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Læs også: Ophidset pige sagde sin mening om buschauffør.


Arkivfoto: Rigspolitiet.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.