Barnevogn fører igen til vold i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – For anden gang inden for et par måneder fører en barnevogn, der fylder hele fortovet, til vold mod borgere, som påpeger det.

Fredag kl. 21.44 blev en 47-årig mand fra Korsør udsat for vold efter en uoverensstemmelse en halv time forinden. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Barnevognen fyldte igen hele fortovet

Den 47-årige mand kom gående på Svendsgade (mellem banegården og Løvegade), hvor en kvinde sad med en barnevogn og fyldte hele fortovet. De to havde en uoverensstemmelse omkring det, hvorefter den 47-årige gik videre.

Der skete en lignende hændelse mandag den 22. november, hvor en 55-årig kvinde var kommet gående på Svendsgade, og hvor en anden kvinde havde siddet med en barnevogn og fyldte fortovet. Den gang var der blot tale om en 22-årig mand.

Læs også: Vold på gaden mod 55-årig kvinde.

En halv time senere kom manden igen gående på Svendsgade. Her angreb barnevognskvindens mand den 47-årige med slag. En 52-årig buschauffør ville lægge sig imellem, men blev også tildelt slag. Gerningsmanden er en 40-årig mand fra Sverige, og han er sigtet for vold og for vold mod nogen i offentlig tjeneste.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.