Tom Block (S) fortsætter toiletkrigen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Folketingskandidat Tom Block (S) fortsætter kampen for et toilet på Korsør Station. Toilettet åbner igen, men kun i en forsøgsordning.

DSB-toilettet på Korsør Station åbner igen, selvom DSB nedlagde det den 1. juni 2018. Begrundelsen var, at 3.000 daglige passagerer ikke er tilstrækkeligt til et toilet. Det er kun stationer med over 10.000 daglige passagerer, som må have et toilet.

Efter et lokal pres åbner DSB toilettet igen, men kun i en forsøgsordning frem til årsskiftet.

»DSB har arbejdet for at imødekomme det store lokale ønske om at få genåbnet toilettet på Korsør Station. Nu har vi indgået en aftale med Bente Cilleborg, der driver kiosken. Det er en forsøgsordning frem til årsskiftet, og så evaluerer vi derefter,« siger underdirektør i DSB Produkt Aske Wieth Knudsen til Sjællandske/SN.dk.

Tom Block (S) er tilfreds med løsningen, men han vil følge op på forsøgsordningen.

»… DSB genåbner toilettet på Korsør Station, som en forsøgsordning frem til årsskiftet, hvor det er Bente der i forvejen driver kiosken, som skal stå for driften af toiletterne,« skriver folketingskandidat Tom Block (S) fra Slagelse på Facebook og fortsætter:

»Det er en fin løsning, men det betyder ikke, at jeg lader sagen ligge her for det er stadig ikke en endegyldig bekræftelse på, at der også er toiletter på Korsør Station efter årsskiftet.«

Tom Block følger sig bekræftet i, at besparelser og centraliseringer altid rammer provinsen.

 

Så ramte toiletkrigen, som den er blevet døbt, forsiden af Sjællandske idag. Denne gang med den gode nyhed om, at DSB…

Slået op af Tom BlockSøndag den 2. september 2018


Genrefoto: jorisamonen / Pixabay.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.