To anholdt efter trusler med sværd og kniv

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Korsor.News – To yngre mænd er sigtet for trusler på en adresse i Korsør, som generelt er præget af uro. Den ene er også sigtet for at besidde kokain, en lang kniv og et samuraisværd.

Tirsdag aften blev to mænd på henholdsvis 20 og 22 år anholdt på en adresse i Korsør. Det skete, efter at politiet tidligt tirsdag havde fået en anmeldelse om, at der havde været noget uro på en anden adresse i byen. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Måske en strid i et pengespørgsmål

To andre mænd på 19 og 57 år var blevet overfaldet af to gerningsmænd – tilsyneladende på grund af en strid i et pengespørgsmål. Den ene havde både en kniv og et mellemstort sværd med, som han havde truet med, dog uden at nogen blev ramt.

På grund af vidneudsagn og et godt signalement af gerningsmændene fandt politiet frem til de to anholdte kl. 18.40. Den 22-årige havde 2,4 gram kokain, og betjentene fandt endvidere et samuraisværd på 46 cm og en kniv med et blad på 22 cm hos ham. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven, knivloven og lov om euforiserende stoffer.

Begge de anholdte er sigtet for trusler. De blev afhørt på politistationen i Slagelse, og den 22-årige blev løsladt igen kl. 21.33, mens det viste sig, at den 20-årige var eftersøgt til fogedretten. Han fik en overnatning i detentionen og bliver onsdag kørt til fogedretten.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.