Storebæltsbroen lukkes under test af nye autoværn

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Korsor.News – Storebæltsbroen bliver kortvarigt spærret i mindre intervaller mellem kl. 01-04.30 natten til søndag den 13. december og natten til lørdag den 19. december.

I de to kommende weekender arbejdes der om natten med test af de nye mobile autoværn på Storebæltsbroen. Det vil medføre kortvarige lukninger.

Datoerne for testarbejdet er flyttet til weekenderne på baggrund af dialog med transportbranchen. Det oplyser Sund & Bælt i en pressemeddelelse.

Spærringerne sker i to korte perioder på op til 20 minutter

Storebæltsbroen vil blive spærret kortvarigt i mindre intervaller mellem kl. 01-04.30 natten til søndag den 13. december og natten til lørdag den 19. december.

Spærringerne vil lukke for al trafik i to korte perioder på op til 20 minutter i hver retning og ske lokalt omkring selve arbejdsstedet på broen. Her vil hastigheden været nedsat.

Test af de nye mobile autoværn sker som et led i montering af værnene, som skal sikre hurtigere afvikling af kø ved uheld på broen.

De mobile autoværn er en del af en omfattende sikkerhedspakke, baseret på den nyeste teknologi på området. Formålet er at øge sikkerheden på Storebæltsbroen, både for trafikanter og for de medarbejdere, der arbejder med den løbende vedligeholdelse på broen.

Læs også: Montering af mobile autoværn på Storebælt er i gang.

Øverst: Montering af mobile autoværn. (Foto: Sund & Bælt). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.