Restaurant Laguna i Korsør Lystbådehavn er brændt

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

I går aftes opstod der en brand i køkkenet på Restaurant Laguna i Korsør Lystbådehavn. Restauranten er brændt, og kokken er overført til Rigshospitalet.

Torsdag aften opstod der en brand i køkkenet på Restaurant Laguna på Sylowsvej i Korsør Lystbådehavn. Restaurantens kok og bestyrer Michael Aryan blev alvorligt forbrændt på blandt andet hals, arme og ben.

Michael Aryan og de tilstedeværende medarbejdere blev kørt på Slagelse Sygehus. Michael Aryan er nu overført til Rigshospitalet, hvor han behandles for anden- og tredjegradsforbrændinger på ansigt, hals, arme og ben, men han er uden for livsfare. Det oplyser Restaurant Laguna.

Restauranten er næsten totalskadet. Desværre var inventar og materialer ikke forsikret, men Restaurant Laguna satser på et comeback, når tiden er til det. Der er stadig uklart, hvornår det bliver. 

»Men med den gå på mod, vi har, skal alting nok gå op i en højere enhed. Vi tager en dag ad gangen og satser stort på et comeback, når tiden er til det,« skriver Restaurant Laguna på Facebook og fortsætter:

»Undskylder på forhånd de gener det måtte medføre, og når overskuddet er der, vil vi tage kontakt til hver enkelt af jer der har haft reserveret.«

Nigar Duz, der er ejer og forpagter af restauranten, er i øvrigt datter af kokkens storesøster.

 

Af hjertet tak, for alle de opkald, beskeder og henvendelser der har været.❤❤❤ For at gøre det kort og enkelt på mange…

Slået op af Restaurant Laguna, Lystbådehavnen, Korsør i Fredag den 17. august 2018


Arkivfoto: Restaurant Laguna / Facebook.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.