Rekordmange Danske Spil-millionærer i 2018

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Korsor.News – 206 danskere blev millionærer i 2018. Samtidig skete det for første gang, at to Lotto-millionærer blev udklækket ved samme trækning i samme butik – nemlig i Føtex i Korsør.

Lotto, Eurojackpot, Vikinglotto, Keno, Tips, Quick, Joker. Fælles for disse spil er, at de i 2018 har været med til at gøre 206 danskere til millionærer, hvilket er rekord for Danske Spil.

Årets største Eurojackpot-gevinst på over 200 mio.

Flest millionærer kom fra Lotto, hvor 148 blev millionærer i løbet af året. Af de 148 kom de 104 fra Millionærgarantien, hvor der hver uge trækkes to ekstra gevinster på hver en million kroner. Årets største Lotto-gevinst faldt i uge 51, hvor en heldig vinder fra Kalundborg Kommune vandt 25 millioner kroner.

Heldet tilsmilede virkelig Kalundborg Kommune i 2018, for ikke nok med, at årets største Lotto-gevinst blev vundet her, så landede årets største Eurojackpot-gevinst også i kommunen. Her vandt en heldig spiller 210.688.619 kroner.

»Vi er glade og stolte over, at have skabt så mange millionærer i 2018 og i det hele taget. I 2018 nåede vi millionær nr. 100 på Eurojackpot, hvilket er noget af en milepæl. Vi er sat i verden for at levere underholdning til danskerne, og det tænker jeg også, vi har gjort, når så mange milliongevinster er blevet udbetalt til heldige vindere,« siger Pernille Wendel Mehl, adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Efter 70 år kan Tips stadig levere millionærer

Licensspillene holdt sig dog ikke tilbage med at skabe millionærer. Her var det Danske Spils ældste spil Tips, der skabte fire millionærer. Fire dygtige tippere ramte i løbet af året 13 rigtige, og blev dermed en million kroner rigere.

En særlig heldig tipsklub i Frederikshavn Kommune vandt i september måned hele 5.004.997 kroner, da Tips på grund af manglende vindere havde puljet deres millionærgarantier sammen.

»Tips beviste i 2018, at med snart 70 år på bagen kan det stadig skabe spænding og underholdning for de danskere, der gerne vil bevise deres viden om især fodboldkampe,« siger Niels Erik Folman, der er adm. direktør i Danske Licens Spil, der blandt andet udbyder Tips og Oddset.

Den store Tips-gevinst var dog ikke stor nok til at slå den rekord, der blev sat i 1990. Rekordgevinsten lyder nemlig på 5.103.343 kr.

Lotto-millionærer fra samme trækning i Føtex i Korsør

Af de mere kuriøse millionærer var der manden fra Næstved Kommune, der vandt 2×2 millioner kroner i Lotto. Han havde spillet to ens kuponer i alle sine 27 år som Lotto-spiller, og havde i flere år tænkt, at han skulle have slettet den ene række, men fik det aldrig gjort.

En meget heldig Keno-spiller vandt 3×4 millioner kroner på to kuponer – også her var der tale om flere ens rækker med tal.

Og så skete det for første gang, at der var to Lotto-millionærer, der blev udklækket ved samme trækning i samme butik – nemlig i Føtex i Korsør.

(Foto: Danske Spil).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.