Korsør Antenneselskab ønsker hjælp til et nyt navn

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – Korsør Antenneselskab inviterer 8.500 husstande til en konkurrence om nyt navn. Konkurrencen kommer til at foregå på Storebælts Messen i august.

»Vi vil gerne afspejle, at vi for alvor er trådt ind i den digitale tidsalder- med en ny og forbedret service og et større udbud af programmer og muligheder,« siger bestyrelsesformand Mike Axdal fra Korsør Antenneselskab.

Det nuværende navn er ikke længere tidssvarende

En stort anlagt konkurrence blandt Korsør Antenneselskabs 6.000 tilsluttede husstande og yderligere 2.500 husstande med klargjorte stik skal sikre et væld af ideer til et nyt navn.

Bestyrelsesformand Mike Axdal konstaterer, at det nuværende navn, der kan føres tilbage til november 1983, ikke længere er tidssvarende.

Konkurrencen gennemføres på Storebælts Messen, hvor deltagerne, der skal være brugere eller kommende brugere i selskabet, kan aflevere deres forslag på selskabets stand.

»Førstepræmien er et års abonnement på den store tv-pakke, der er to andenpræmier på et halvt års abonnement og fire tredjepræmier på tre måneders abonnement til i alt knap 20.000 kroner. Forslagene bedømmes af en selskabets bestyrelse, der udvælger vinderen fra en top-10 liste,« fortæller Suzanne Falk, der er leder af medlemsservice.

Man kan deltage i konkurrencen på Storebælts Messen, der holdes lørdag 31. august 2019 og søndag 1. september 2019 på Korsør Fæstning. Storebælts Messen er lokalt kendt som Korsør Messen på fæstningen.

Ønsker at blive et af de førende blandt 200 selskaber

»Vi har de sidste par år taget et stort skridt ind i fremtiden. I bestyrelsen har vi arbejdet på at blive et af de førende blandt over 200 selskaber i Danmark ved at lægge planer for det fremtidige tv-og internetunivers. Kabelnettet er opgraderet og kvalitetssikret til nye hastigheder i hele byen,« siger Mike Axdal.

Konkurrencen indgår i en større informationskampagne, der skal give Korsør Antenneselskab en mere markant profil. Selskabet ejer tv- og internetkabelsystemet i Korsør og er eneste leverandør i området med kabelnet til tv og internet.

Formålet er at have et signalejerskab, der er uafhængigt af eksterne leverandører. Nonprofit selskabet ejes og finansieres af de tilsluttede brugere. Selskabet har for indeværende en samarbejdsaftale med YouSee om levering af tv-, internet- og telefoniydelser.

Bredbåndet kan øges fra 100 megabyte til 1 gigabyte

»I år er kabelnettet opgraderet for mere end 10 millioner kroner, og det omfatter godt 8.500 forbindelser fordelt på over 4.000 skabe – de små grønne bokse ud mod vejen – med gennemsnitligt to husstande i hvert skab,« siger Mike Axdal og fortsætter:

»De tekniske komponenter er skiftet, så internethastigheden hos brugerne kan øges fra 100 megabyte til 1 gigabyte. Med 1 gigabyte kan man eksempelvis hente 90.900 almindelige e-mails eller spille online-spil i 143 timer.«

Øverst: En enig bestyrelse står bag administrationschef Jette Dybdal, bestyrelsesformand Mike Axdal og leder af medlemsservice Suzanne Falk om konkurrencen blandt 8.500 husstande, der skal give et nyt navn til Korsør Antenneselskab a.m.b.a. (Foto: Korsør Antenneselskab). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.