Flere bøder på 5.000 for at overtræde afbrændingsforbud

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Politiet har haft travlt med at uddele bøder på 5.000 kroner for at overtræde afbrændingsforbuddet. Der var blandt andet tre 19-årige mænd fra Slagelse, som havde tændt to engangsgriller i nærheden af klitterne på Stillinge Strand.

Tre gange i løbet af tirsdag aften måtte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi rykke ud i forbindelse med anmeldelser om afbrænding eller bål.

Første gang var klokken 17.07, hvor tre 19-årige mænd fra Slagelse havde tændt to engangsgriller i nærheden af klitterne på Stillinge Strand.

Den næste anmeldelse indløb klokken 19.02 fra Skælskørvej ved Tystrup Sø. Her var der lavet et bål i en tønde, som stod i vegetationen. En 30-årig mand fra Næstved blev sigtet for at overtræde afbrændingsforbuddet.

Klokken 20.43 fik politiet endnu en anmeldelse om afbrænding på Nystedvej lidt uden for Sakskøbing, som ligger helt nede på Lolland. Her havde en 22-årig mand gang i et bål i en halv olietønde. Den var ikke langt fra kornmarker, og det føg med gnister omkring bålet.

Alle blev sigtet for overtrædelse af brandlovgivningen, og de modtager inden længe et bødeforelæg for overtrædelsen. Den vejledende bødetakst er på 5.000 kroner.


Arkivfoto: Rigspolitiet.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.