Advertorial, SEO og linkbuilding

Hos lokalavisen Slagelse News i Slagelse, Korsør og Skælskør (og Zand News) tilbyder vi at udgive enhver relevant advertorial (annoncørbetalt indhold) i forbindelse med markedsføring og SEO for virksomheder i hele landet, herunder Slagelse, København og Storkøbenhavn.

En advertorial (annoncørbetalt artikel) skal naturligvis opfylde vores kvalitetskrav samt den redaktionelle linje. Derudover skal artiklen være relevant for læserne. Læsevenlighed står altid over eventuel SEO og anden søgemaskinemarketing.

Artiklen skal endvidere overholde både loven, herunder markedsføringsloven, og Pressenævnets retningslinjer. Det betyder, at enhver advertorial altid blev indledt med “sponsoreret” eller “sponseret”, og at eventuelle links i advertorials blev efterfulgt af “sponsorlink”. Aktuelt anvender vi henholdsvis “reklame” og “reklamelink”.

Det gælder også ved forsøg på såkaldt linkbuilding. Vi sælger kun relevante advertorials; og alle artikler, herunder advertorials, kalenderopslag og vejviseroptagelser, må kun indeholde relevante links til relevante hjemmesider. Vi sælger ikke links.

Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning om artikler, SEO og linkbuilding, hvis du ikke allerede ved, hvad du ønsker, og hvor du ønsker det. Du kan være en virksomhed eller et bureau såsom et marketingsbureau eller et SEO-bureau.

Vi indrykker (normalt) ikke annoncer for blandt andet dating, spil, betting, lotteri, sex, kviklån og medicin.

Tilkøb i forbindelse med annoncørbetalte artikler

Vi har en grundpris for en advertorial (en annoncørbetalt artikel) – og det er naturligvis uden linkbuilding.

Derudover tilbyder vi forskellige former for tilkøb såsom:

  • Artikelskrivning af tekstforfatter
  • Deling på Facebook, Twitter og Instagram med videre
  • Boost af opslag på for eksempel Facebook til kostpris
  • Relevant hyperlink til en relevant hjemmeside
  • Vejviser med mindre omtale, kontaktinfo og link
  • Foto fra billedtjeneste (rettigheder tilhører os)
  • Billedbearbejdning af fremsendt foto
  • Fotografering med spejlrefleks.

Alle artikler skal have mindst et billede i ordentlig kvalitet (og det skal kunne skaleres til 790 x 445 pixel). Der kan tilføjes et ekstra billede (der automatisk skaleres til en bredde på 590 pixel), hvor der kan tilføjes alt- og title-beskrivelse.

Normalt kommer artikler på forsiden. Samtidig bliver de fleste artikler delt på relevante sociale medier, men deling er tilkøb ved annoncørbetalt indhold. Der kan ikke tilføjes link i underrubrikken (den del af brødteksten, som dukker op på forsiden).

Læs om: lokalavisen Slagelse.News.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på en advertorial

Du kan kontakte os på telefon 7027 6770 (kl. 09-18) eller på salg@bureaukronberg.dk for at få et tilbud på en advertorial (annoncørbetalt artikel). Du kan finde flere kontaktoplysninger her.

Vi tilbyder også traditionelle reklamer såsom et topbanner, et sidebanner eller et artikelbanner. Du kan endvidere kombinere en almindelig artikel med et banner. Her kan vi tilbyde forskellige løsninger.

Læs mere om: Annoncer i lokalavisen Slagelse.News.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Svetikd / iStock).