Linkbuilding, SEO og advertorials

Hos lokalavisen Slagelse News i Slagelse, Korsør og Skælskør tilbyder vi advertorials (annoncørbetalt indhold) såsom tekstskrivning, linkbuilding og søgemaskineoptimering (SEO) for virksomheder i hele landet, herunder København og Storkøbenhavn.

En artikel skal naturligvis opfylde vores kvalitetskrav samt den redaktionelle linje. Derudover skal artiklen være relevant for læserne. Læsevenlighed står altid over eventuel SEO og anden søgemaskinemarketing (SEM).

Artiklen skal endvidere overholde Pressenævnets retningslinjer, og det betyder, at advertorials indledes med ‘Sponsoreret’, og at links i disse advertorials efterfølges med ‘Sponsorlink’. Det gælder også ved konkret linkbuilding, da vi kun sælger advertorials med relevante links – vi sælger ikke links.

Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning om artikler, SEO og linkbuilding, hvis du ikke allerede ved, hvad du ønsker. Du kan være en virksomhed eller et bureau såsom et marketingsbureau eller et SEO-bureau.

Forskellige former for advertorials, SEO og linkbuilding

Vi har en grundpris for en advertorial (en annoncørbetalt artikel), og det er uden linkbuilding.

Derudover tilbyder vi forskellige former for tilkøb såsom:

  • Artikelskrivning af tekstforfatter
  • Deling på Facebook, Twitter og Instagram med videre
  • Bost af opslag på for eksempel Facebook til kostpris
  • Hyperlink til en valgfri hjemmeside (linkbuilding)
  • Vejviser med mindre omtale, kontaktinfo og link
  • Foto fra billedtjeneste (rettigheder tilhører os)
  • Billedbearbejdning af fremsendt foto
  • Fotografering med spejlrefleks.

Alle artikler skal have mindst et billede i ordentlig kvalitet (og det skal kunne skaleres til 790 x 445 pixel). Der kan tilføjes et ekstra billede (der skaleres til en bredde på 590 pixel), hvor der kommer alt- og title-beskrivelse på.

Normalt kommer artiker på forsiden. Samtidig bliver de fleste artikler delt på relevante sociale medier, men deling er tilkøb ved annoncørbetalt indhold. Linkbuilding kan kun ske i den del af brødteksten, som ikke dukker op på forsiden.

Kontakt os for at få et tilbud på annoncørbetalt indhold

Du kan kontakte os på telefon 7027 6770 (kl. 09-18) eller på salg@bureaukronberg.dk for at få et tilbud på linkbuilding og advertorial (annoncørbetalt indhold). Du kan finde flere kontaktoplysninger her.

Vi tilbyder også traditionelle reklamer såsom et topbanner, et side-banner eller et artikel-banner. Du kan endvidere kombinere en almindelig artikel med et banner. Her kan vi tilbyde forskellige løsninger.


Øverst: Genrefoto. (Foto: svetikd / iStock).


Opdateret den