Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

World Cleanup Day i Slagelse By

19. september 2020 kl. 09:00 - 13:30

Zand.News

JCI Slagelse gentager succesen fra sidste års World Cleanup Day, så kom og hjælp os med at gøre Slagelse til en renere by.

Sammen med resten af verden vil vi gerne gøre forskel for vores planet, og derfor inviterer vi alle interesserede til et lokalt event, hvor vi sammen tager ud og samle skrald i hele Slagelse Kommune. Og du kan være med!

Eventet er vores bidrag til et større internationalt initiativ World Cleanup Day, som afholdes samme dag hele verden over.

Tag din familie og venner med, kom og gør en forskel sammen med os! Vi står i Lystanlægget lige over for Harboe Arena, så der er gode parkeringsmuligheder.

Der bliver serveret morgenmad fra kl. 9, samt kaffe og kage, som alt sammen bliver håndteret efter sundhedsministeriets vejledning. Der vil være en lille overraskelses til de mindste der kommer på dagen.

Program for World Cleanup Day i Slagelse

Kl. 09:00 Morgenmad
kl. 09.15 Åbningstale ved borgmester John Dyrby Paulsen (S)
Kl. 09:30 Udlevering af skraldeposer og grej ved check-in teltet
Kl. 13:00 Afslutning med kage og kaffe.

Under hele arrangementet vil Karen Louise Dalby Sieling fra Frirum Lab afholde workshop, hvor både de yngste og ældste kan bruge deres kreativitet med vasket skrald.

Kender du et sted i byen, som du godt kunne tænke dig at gøre fri fra affald? Så er du også velkommen til at samle skrald i løbet af ugen og aflevere den på dagen.

Der er ingen krav om at være med hele dagen. Kom og hils på os, spis morgenmad eller kom til sidst og aflevér det affald du har samlet i løbet af ugen. Valget er dit, så længe du er med til at gøre forskel for vores planet.

Læs også: World Cleanup Day i Anlægget i Slagelse By.

 

Fortæl din mening:

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Detaljer

Dato:
19. september 2020
Tidspunkt:
09:00 - 13:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/2677190262517895/

Arrangør

Pressemeddelse til redaktionen
E-mail:
redaktion@slagelsemedia.dk

Sted

Anlægget
Parkvej 33
Slagelse,4200Danmark
+ Google Maps

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7174 1448 (kl. 9-18 på hverdage).