Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

TUBA Slagelse: Når det er svært at være to

25. februar kl. 17:00 - 18:30

Gratis
Grafik: Slagelse Media

Læsetid: 2 min.

Foredrag for dig, der er vokset op i en familie med misbrugsproblemer. Føler du, at du mister dig selv i parforhold? Har du konstant brug for bekræftelse fra din kæreste? Har du svært ved at åbne dig og stole på andre?

Det kan have mange følger at være vokset op i en familie med alkohol- eller stofmisbrug. En af de største konsekvenser er ofte, at man har svært ved at opbygge relationer til andre. Hør mere, når TUBA Slagelse holder gratis foredrag med temaet “Parforhold og nære relationer”.

Foredraget sætter fokus på de mønstre, der opstår, når man kommer fra en familie med misbrugsproblemer og vigtigst: Hvad man kan gøre for at ændre dem.

Gratis foredrag til unge mellem 14 og 35 år

Arrangementet er gratis og henvender sig til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofafhængighed. Tilmelding er ikke nødvendig.

TUBA står for Terapi og rådgivning for Unge som er Børn af Alkohol- og stofmisbrugere. TUBA tilbyder hjælp til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- og stofmisbrug. TUBA hjælper hvert år mere end 3.000 unge via terapi, onlinerådgivning, undervisning og kurser. TUBA er en del af Blå Kors Danmark.

Fortæl din mening:

kommentarer

Detaljer

Dato:
25. februar
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/2559282364088820/

Arrangør

Udgivet af redaktionen
Telefon:
7027 6770
E-mail:
redaktion@slagelsemedia.dk
Hjemmeside:
https://www.slagelse.info/events/

Sted

Lindevej 2
Lindevej 2, 2.
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Map

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7027 6770 (kl. 9-18 på hverdage).