Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sankt Hans med vikingerne på Trelleborg

23. juni 2022 kl. 18:00 - 22:00

Zand.News

Tag hele familien med og oplev en stemningsfuld aften torsdag den 23. juni på Vikingeborgen Trelleborg, når vi fejrer sommersolhverv og Sankt Hans med et stort bål.

I år vender den traditionsrige Sankt Hans aften tilbage på Trelleborg, og vi glæder os til at byde jer velkommen. Der vil være sjove vikingeaktiviteter for hele familien frem til bålet tændes af vikingerne. Afprøv Trelleborgs krigertræning og se en våbendemonstration blive udført.

»Vi er utrolig glade for igen at kunne byde alle velkommen til en hyggelig familieaften på Trelleborg. De to sidste somre måtte vi pga. Covid-19 situationen aflyse Sankt Hans aften på Trelleborg – men nu glæder vi os så meget til igen at føre traditionen videre og at kunne gennemføre arrangementet, der er fuld at sjove og stemningsfulde oplevelser,« siger Anne-Christine Larsen, Museumschef for Trelleborg, Nationalmuseet.

Sommersolhverv og båltale

Efter vikingeaktiviteterne og våbendemonstrationen ser vi meget frem til at høre årets båltale ved Jane Dahl (K), Slagelse Kommunes førsteviceborgmester og formand for Erhvervs-, Beskæftigelse og Uddannelsesudvalget. Vikingerne tænder bålet efter talen og midsommervisen bliver sunget, mens vi nyder optænding af Sankt Hans Bålet.

Nyd en hyggelig aften på Trelleborg i vikingelandsbyen, Slagløse, og syng sommeren ind med vikingerne ved midsommerbålet. Aftenen afslutter med en magisk koncert med bandet Asynje, som med sine smukke lydlandskaber formår at ramme den nordiske lyd.

Trelleborg glæder sig meget til at byde jer velkommen til en magisk Sankt Hans aften på Harald Blåtands ringborg.

Program:
18.00. Der tændes op i bålstederne til medbragt mad.
18.00-20.00. Vikingeaktiviteter: Vikingefarver, fladbrød over det glødende vikingebål, bueskydning, vikingelege og rune workshop.
20.00-21.00. Krigertræning og våbendemonstration fremført af en vaskeægte viking.
21.00-21.15. Tale ved Jane Dahl, hvorefter bålet tændes af vikingerne.
21.15-21.30. Midsommervisen bliver sunget og vi nyder Sankt Hans bålet.
21.30-22.00. Koncert med bandet Asynje med den fortryllende sangerinde Nanna Barslev og musiker Lasse Olufson.

Der er gratis adgang for alle. Bemærk: Aktivitetsarmbånd á 100,- kan købes i museets indgang.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Detaljer

Dato:
23. juni 2022
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,

Arrangør

Pressemeddelse til redaktionen
E-mail:
redaktion@slagelsemedia.dk

Sted

Trelleborg
Trelleborg Allé 4
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7174 1448 (kl. 9-18 på hverdage).